Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 липня 2020, 20:00

Головне за понеділок: больові точки українського фінсектору та чого чекати від гривні цього тижня

Коронакриза загострила «хронічні хвороби» української економіки та банківського сектору. Але масштабна перебудова глобальних зв'язків відкриває перед нашою країною нові шляхи вирішення старих проблем.

Кадрове шоу в НБУ та непередбачувані нерезиденти: чи є загроза для курсу гривні

Після короткочасної паніки, викликаної несподіваною відставкою голови Нацбанку Якова Смолія, учасники валютного ринку швидко заспокоїлися, але «штиль» може виявитися оманливим.

У липні чиновники отримають не більше 47 тисяч. Зеленський відкликав законопроєкт про зняття обмеження

Президент Володимир Зеленський відкликав з Верховної Ради законопроект, який скасовує обмеження зарплат чиновників на період карантину в 47 тисяч гривень. 

НБУ закликав українців обережно користуватися кредитами «під 0%»

Національний банк радить українцям обережно користуватися послугами фінансових компаній, які дають кредити під 0%". Про це заявила начальниця управління захисту прав споживачів НБУ Ольга Лобайчук.

Ліванці — молодці? Чим для країни обернувся дефолт

У березні цього року прем'єр-міністр Лівану Хассан Діаб заявив, що країна не може виплатити інвесторам борги за євробондами і Ліван оголосив дефолт. Тоді деякі українські депутати заявляли, що «ліванці – молодці». Чим закінчилася історія з дефолтом у Лівані і які зміни сталися в країні відтоді?

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися