Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 липня 2020, 12:39

Скай Банк запросив процентний своп з НБУ на 136 мільйонів

Наглядова рада АТ «Скай Банк» вирішила укласти з Національним банком угоду про проведення операцій своп процентної ставки на понад 136 млн грн. Про це банк повідомив у системі розкриття інформації на фондовому ринку НКЦПФР.

«Наглядовою радою банку прийнято рiшення надати згоду на вчинення значного правочину, а саме на укладення банком з Нацбанком Генерального договору про проведення операцій своп процентної ставки з максимальною умовною сумою, що не перевищує 25% вартості активів Банку за даними річної фінансової звітності за 2019 рік», — йдеться в повідомленні.

Наглядова рада АТ «Скай Банк» вирішила укласти з Національним банком угоду про проведення операцій своп процентної ставки на понад 136 млн грн.
Фото: sky.bank

Ринкова вартість майна, що є предметом правочину, становить 136,016 млн грн.

Спiввiдношення ринкової вартостi майна, що є предметом правочину, до вартостi активiв Скай Банку за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi становить — 24,96%.

Вартість активів банку за даними річної фінансової звітності за 2019 рік складає 544,936 млн грн.

Читайте також: НБУ затвердив модель оцінки свопу процентної ставки на індекс овернайт

За ухвалення рішення проголосували всі 4 членiв наглядової ради, що брали участь у засiданнi.

Нагадаємо

2 червня відбувся перший аукціон своп процентної ставки, у якому взяли участь чотири банки. Було подано 14 заявок, загальний обсяг яких склав 1,38 млрд грн, однак були задоволені заявки лише двох банків на 20 млн грн.

Раніше «Мінфін» писав, що банку Південний планує укласти угоду про своп процентної ставки з Нацбанком на 12 млрд гривень.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися