Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 липня 2020, 11:57

Найбагатша людина Індії запустила конкурента Zoom

Індійська Reliance Jio Platforms за підтримки Мукеша Амбані, найбагатшої людини в Індії, офіційно запустила JioMeet, сервіс відео конференцій, який дуже схожий на Zoom. Про це повідомляє TechCrunch.

Що відомо про сервіс

JioMeet пропонує необмежену кількість безкоштовних дзвінків в форматі високої чіткості (720р), не обмежує їхню тривалість та підтримує до 100 учасників.

У сервісі поки немає платних тарифів. Невідомо, чи буде компанія додавати їх – Jio Platforms протягом багатьох років має репутацію постачальника безкоштовних послуг.

Читайте також: Вартість Zoom через пандемію зросла вдвічі. Глава компанії за день збільшив свій капітал більш ніж на $800 мільйонів

Jio Platforms, яка почала бета-тестування свого сервісу в травні цього року, заявила, що JioMeet пропонує «хост-контроль» корпоративного рівня: виклики захищені паролем, вхід до системи можна здійснити з кількох пристроїв (до п’яти), до того ж є можливість демонстрації екрану.

В компанії поки не уточнили, чи зможуть люди за межами Індії користуватись новим сервісом.

Читайте також:Тільки 9 з 100 найбагатших людей світу стали багатшими під час пандемії — і всі вони китайці

JioMeet доступний для використання через браузери Chrome і Firefox на робочому столі, а також має окремі додатки для macOS, Windows, iOS і Android. Він також має плагін для Outlook.

Коментарі - 2

+
0
ballistic
ballistic
3 липня 2020, 13:04
#
«JioMeet пропонує необмежену кількість безкоштовних дзвінків та не обмежує їхню тривалість»
- може вистрілити, якщо буде працювати без глюків і лагів.
+
0
lika197
lika197
3 липня 2020, 14:17
#
Деньги и амбиции не гарантируют качество, когда король трущоб тратит млрд на такое жилье…
https://allindiaroundup.com/wp-content/uploads/2018/04/this-is-the-daily-routine-life-of-indias-most-richest-person-mukesh-ambani-2.jpg
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися