Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 липня 2020, 10:26

Автоцивілка — як зробити поліс максимально вигідним

Автоцивілка — обов'язковий поліс для всіх автовласників в Україні. Як зробити так, щоб Автоцивілка забезпечила не тільки захист, але й приємні бонуси, розповідає перший заступник голови правління страхової компанії ARX Максим Межебицький.

Гнучка тарифікація

ОСЦВ В Україні продають близько 50 компаній — цей продукт сам по собі є досить стандартним і обмеженим з точки зору покриття. Проте ми вважаємо, що навіть за базовим ОСЦВ можна успішно конкурувати, пропонуючи нашим страхувальникам гнучку тарифікацію, що враховує максимальну кількість параметрів, які впливають на ціну.

Починаючи з минулого роки ми, на відміну від інших компаній на українському ринку, застосовуємо сегментований підхід в розрахунку страхового платежу по ОСЦВ. Цей підхід враховує вік автомобіля, вік власника автомобіля і інші параметри, що дозволяє клієнтам отримувати індивідуальний підхід і справедливу ціну.

Додаткові опції

З 2019 році ARX пропонує унікальний продукт Автоцивілка «Все включено», який включає повне покриття витрат страхувальника при настанні ДТП з іншим учасником, пов'язаних як з відшкодуванням шкоди потерпілим, так і з відновленням власного автомобіля.

Плюси цього продукту:

  1. Клієнту не потрібно звертатися за виплатою в іншу СК для відшкодування збитків власного автомобіля (пряме врегулювання в 100% випадках). Ліміти відповідальності за шкоду, заподіяну третім особам (потерпілим) істотно вище в порівнянні з базовим ОСЦВ.
  2. Відшкодовується відновлювальний ремонт автомобілю клієнта на СТО в повному обсязі, без утримання експлуатаційного зносу, як в базовому ОСЦВ.
  3. Клієнт має можливість отримати «швидке» відшкодування (протягом декількох днів) без відвідування офісу СК і СТО, скориставшись інноваційним сервісом дистанційного визначення розміру збитку AUDASMART.
  4. Збиток автомобілю потерпілого також відшкодовується без урахування експлуатаційного зносу в межах загального ліміту по ОСЦВ + ДГО. За стандартним ОСЦВ такий знос віднімається і страхувальник буде змушений цю частину збитку відшкодовувати самостійно.

Купівля поліса онлайн і дистанційна продаж

З огляду на непросту ситуацію з коронавірусів, Автоцивілку у нас можна придбати онлайн. На даний час частка полісів, що купуються на нашому сайті, становить близько 7%. Якщо ж говорити про оффлайн продажі, то це також може бути дистанційна продаж, коли наш співробітник або агент випускає електронний поліс. При цьому клієнт може перебуває вдома і підписати поліс за допомогою одноразового коду. В останні місяці частка електронних полісів в нашій компанії прагне до 80%.

Дистанційне врегулювання та виплати

Клієнти ARX ніяк не відчули впливу карантину. Процеси врегулювання і обслуговування тривали в звичайному режимі — все завдяки інвестиціям, які компанія зробила свого часу в розвиток технологій дистанційного обслуговування клієнтів та ІТ рішення.

Врегулювання збитків наших клієнтів вже давно проводиться в режимі, який ми називаємо «телеврегулювання». Цей режим означає, що немає необхідності відвідувати офіси компанії для заяви про настання події, огляду автомобілів, подачі документів і так далі. Всі процеси здійснюються в дистанційному режимі, для клієнтів ARX це вже в порядку речей.

Введення карантину не вплинуло і на виконання зобов'язань за договорами страхування. У період карантину ми виплачували і продовжуємо виплачувати в середньому по 1,5 млн грн в день в сегменті автострахування. А всього за період карантину було виплачено близько 220 млн грн страхових відшкодувань. Були і великі виплати: так, 3 виплати перевищили суму 2 млн грн кожна. Це були 2 виплати по каско і одна виплата по страхуванню вантажів.

«Антивірус» в подарунок — захист від COVID-19

На початку липня ми плануємо запустити акцію, при якій всі роздрібні клієнти, які куплять або відновлять поліс ОСЦВ в нашій компанії, отримають в подарунок поліс «Антивірус».

Це поліс страхування життя, що покриває ризик смерті по будь-якої причини і ризик госпіталізації з пневмонією будь-якого типу (в тому числі викликаної Covid — 19). При цьому термін дії подарункового поліса Антивірус становитиме 3 місяці, а страхова сума — 25 тис. грн. Акція триватиме 2 місяці. Якщо купувати поліс «Антивірус» окремо, страхова сума може досягати 200 000 грн.

Оскільки ситуація з кількістю інфікованих в Україні не поліпшується, то в ми вважаємо, що такий подарунок для наших клієнтів буде дуже актуальним.

Коментарі - 3

+
0
bonv
bonv
2 липня 2020, 16:15
#
Реклама двигатель торговли:)
+
0
bonv
bonv
2 липня 2020, 16:16
#
Антивірус для автомобілістів.
https://minfin.com.ua/ua/blogs/bonv/130862/
+
0
Kodentsevpp
Kodentsevpp
3 липня 2020, 9:15
#
Услугу оформления полиса онлайн предоставляет достаточное количество страховых компаний.
В свою очередь клиент в праве выбрать страховщика по разным важным для него критериям.
У каждого свои критерии выбора, но цена тоже не маловажный фактор.
Существует сервис по выбору страховой компании и приобретению полиса.
Для просчета стоимости страховки, требуется ввести данные транспортного средства, и система автоматически выдаст перечень страховых компаний и стоимость страхового полиса.
Некоторые страховые компании предлагают приятный бонус в виде кэшбэка, от 10% до 15%, который возвращается на карту в виде реальных денег, а не как обычно бывает в виде каких то бонусов, проверено неоднократно лично.
Кэшбэк начисляется в день начала действия полиса.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися