Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 липня 2020, 14:14

Приватбанк знижує ставки за кредитами для бізнесу ще на 1,5%

Приватбанк повідомив про чергове зниження ставок за кредитами для бізнесу та підприємців з 1 липня 2020 року. Про це йдеться у повідомленні банка.

Ставкопад

Ставки за усіма кредитним лімітами на рахунки, а також за новими кредитами по всіх програмах «проектного» фінансування (кредитними лініями, лізингу та іншими) — знижуються на 1,5% річних.

Читайте також: Карантинні проблеми. В Приватбанку розповіли, чому ріжуть кредитні ліміти

Зокрема, базові ставки кредитування на придбання основних засобів, програмами лізингу та кредитами «Агросезон» знижено до 13,5% річних, а гривневі кредити під заставу депозитів у валюті надаватимуться банком під 10,5% річних.

Нагадаємо

У травні Приватбанк автоматично знизив ставки за діючими програмами фінансування малого бізнесу для 60 тисяч українських компаній і підприємців, щоб допомогти українському бізнесу подолати наслідки карантину.

Нагадаємо

З 25 травня Приватбанк суттєво знизив ставки за всіма кредитними програмами фінансування юридичних осіб та підприємців, щоб допомогти українському бізнесу подолати наслідки карантину.

Зниження кредитних ставок поширюється не тільки на нові, але і на всі діючі кредитні угоди програм підтримки малого бізнесу, за винятком клієнтів, яким проведено кредитні канікули / реструктуризації боргу, або які мають або будуть мати прострочену заборгованість.

Читайте також: Приватбанк надаватиме дешеві кредити для бізнесу

Обрати кредит готівкою

Коментарі - 3

+
+9
krv77
krv77
1 липня 2020, 14:26
#
А также он снизил ставку по потребительскому кредиту - по карте Универсальная на 0.1% до 3.4%..
+
+9
Алексей Сахаров
Алексей Сахаров
1 липня 2020, 15:21
#
Ага там посмеялся сегодня, с этого как пришло сообщение, они что надеятся заставить пользоваться кредитными средствами такими «скидками», смешно...
+
0
Doctor69
Doctor69
1 липня 2020, 15:43
#
Вот теперь заживём)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися