Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 червня 2020, 19:28

Головне за тиждень: найстійкіші банки, на що Україна витратить гроші МВФ, та чи буде долар по 30

Люди, у яких є вільні гроші, часто замислюються, що вигідніше: покласти заощадження на депозит у гривні або придбати на них валюту. А ті, у кого вже є валютна «заначка», не знають, як нею розпорядитися. У цьому відео фінансовий експерт Олексій Козирєв покаже всі плюси і мінуси вкладень в депозит і покупки валюти.

У ході розгляду справи НБУ надав переконливі докази, що пов'язують сім'ю Суркісів із колишнім акціонером Приватбанку Ігорем Коломойським.

Які банки були найстійкішими в розпал карантину, і кому криза не страшна

«Мінфін» підготував рейтинг стійкості банків за січень-квітень 2020 року і визначив, які банки найміцніше стояли на ногах під час карантину, а хто втратив свої позиції.

Чи зможуть пенсіонери розсварити Україну з МВФ

Підтриманий ВР законопроект про щомісячну доплату пенсіонерам вже направлений на підпис президенту. Автограф може сильно ускладнити отримання наступного траншу від МВФ.

Коронакриза і зниження курсу: Що буде з цінами на нерухомість в 2020 (відео)

У цьому випуску на youtube-каналі говоримо про ситуацію на первинному і вторинному ринках нерухомості України. Запрошений експерт – Володимир Копоть – керуючий партнер KopotLawyers, співзасновник і керівник сервісу онлайн-перевірки нерухомості Monitor.Estate.

Держава, яка скасує податок на доходи, отримає джокер в новій економіці

Коронакриза знову загострила відносини між США і Китаєм. Багато експертів уже попередили, що ескалація напруженості між двома країнами може перекреслити тендітні перспективи на відновлення світової економіки.

У першому кварталі держбанки отримали 11,1 мільярда прибутку

За підсумками I кварталу 2020 року банки державного сектору отримали прибуток у розмірі 11,1 млрд грн (на 37% більше, ніж за відповідний період минулого року (8,1 млрд грн), з нього 94%, або 10,4 млрд грн — прибуток Приватбанку.

Ціни на курортну нерухомість в Європі: скільки можна заробити (відео)

Курортна нерухомість представляє інтерес для тих, хто хоче поєднати інвестування особистих коштів з отриманням доходу від його здачі в оренду. Куди вигідно інвестувати, яка вартість нерухомості і отримана сума орендної плати і яку прибутковість можна отримати?

На що Україна витратить гроші МВФ та чи буде долар по 30 (відео)

Експерт Олексій Козирєв розповів, що повинна зробити Україна для отримання наступних траншів та на що витратять ці гроші.

Як інвестувати в акції іноземних компаній. Інструкція

Незважаючи на кризу і паніку через пандемію, світові фондові ринки відчувають себе зовсім непогано. Тому інвестиції в акції іноземних компаній не втрачають актуальності.

Заробітчанам шукатимуть роботу за кордоном безкоштовно

Депутати вирішили заборонити агентствам з працевлаштування брати гроші з претендентів за пошук роботи. Одні експерти кажуть, що таким чином вдасться вигнати з ринку шахраїв, які хочуть нагрітися на наших співгромадянах. Інші запевняють, що нові правила лише посприяють переділу ринку.

Як імпортер дронів зустрів епідемію у Китаї та врятував бізнес у карантин

1 червня «Мінфін» запустив проект «Медіапідтримка малого та середнього бізнесу» і вже опублікував історію першого учасника – компанії FLY Technology, офіційного імпортера компанії DJI в Україні.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися