Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 червня 2020, 18:16

Сезон повеней. Зливи в китайській провінції залишать без роботи майнерів

В китайській провінції Сичуань, в якій знаходяться десятки великих майнінг-ферм з видобутку біткоіна, почався сезон повеней. Зливи почалися 9 червня, з тих пір було знищено понад 1200 будинків, а збиток перевищив $564 млн. Про це пише РБК.

В китайській провінції Сичуань, в якій знаходяться десятки великих майнінг-ферм з видобутку біткоіна, почався сезон повеней.
Фото: dt.ua

Місцеві ЗМІ повідомляють про руйнування електростанції в місті Мейлонг. Під загрозою опинилася електростанція в Аніноу.

Доступ майнерів до електрики, якщо вони не постраждають через повені, може виявитися затруднений. В такому випадку вони зможуть підключитися до альтернативних джерел живлення, але це буде дорожче.

Читайте також: ЗМІ: Дощі в Китаї вивели з ладу 30% всіх криптоферм

У цих умовах багато майнерів можуть прийняти рішення призупинити видобуток на деякий час. Сильніше за всіх страждають невеликі і нелегальні ферми, які розташовані на берегах річок або живляться від дрібних гідроелектростанцій.

Решта розміщуються з урахуванням особливостей місцевості на височинах і далеко від річок.

Читайте також: Прибутковість 149-214%: п'ять найбільш прибуткових криптовалют 2020 року

Нагадаємо

Минулого року сильні дощі в Сичуані знищили велику майнінг-ферму. Сума збитку склала кілька мільйонів доларів з урахуванням втраченого обладнання і відсутність можливості добувати криптовалюту.

Коментарі - 1

+
0
Kanarej
Kanarej
18 червня 2020, 23:53
#
"Напомним
В прошлом году сильные дожди в Сычуани уничтожили крупную майнинг-ферму." - если посмотреть на ссылку, то там 5 июля 2018 года, явно не в прошлом году
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися