Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 червня 2020, 9:55

Країни G20 виділять понад $21 мільярд на боротьбу з коронавірусом

Члени G20 та запрошені країни зобов’язались виділити суму у більш ніж 21 млрд на боротьбу з коронавірусом. Про це йдеться у заяві опублікованій на сайті «Великої двадцятки».

Члени G20 та запрошені країни зобов’язались виділити суму у більш ніж 21 млрд на боротьбу з коронавірусом.
Фото: dt.ua

«G20 спільно із запрошеними країнами координує глобальні зусилля з підтримки боротьби з пандемією COVID-19. На сьогоднішній день члени G20 і запрошені країни зобов'язалися виділити понад $21 млрд на підтримку фінансування глобальної охорони здоров'я».

На що підуть кошти

Ці кошти підуть на діагностику, вакцини, терапію та дослідження.

Читайте також: Як антикризові заходи ЄЦБ вплинуть на курс євро та українські євробонди

Нагадаємо

4 травня Єврокомісія оголосила глобальний марафон із збору коштів на розробку вакцини від нової коронавірусної інфекції. За перші три тижні було зібрано 9,5 млрд євро.

У березні Всесвітня організація охорони здоров'я розпочала тестувати вакцину від коронавірусу SARS-Cov-2.

Страхування від COVID-19. Виплата до 50 тисяч гривень

Стежте за цікавими та ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка та коронавірус».

Коментарі - 2

+
0
bonv
bonv
8 червня 2020, 10:11
#
Зеленський вважає необхідним легалізувати в Україні приватні армії.
Таку заяву глава держави зробив під час засідання Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України, пише Дзеркало тижня.
«Є два проекти закону про приватні армії, які ще не зареєстровані в парламенті. В одному з них не передбачено ніяких обмежень. Це законопроект про те, щоб та чи інша бізнес-група могла офіційно зробити для себе приватну армію. А це дуже небезпечно», – процитували Зеленського в прес-службі Офісу президента.
За словами президента, Консультативна рада може долучитися до напрацювання збалансованого законопроекту про діяльність приватних військових компаній.
Зеленський також заявив про те, що першочергові законодавчі напрацювання нацраді варто запропонувати вже найближчим часом, щоб парламент встиг ухвалити їх до закриття нинішньої сесії.
Як стверджує видання, у всіх бізнес-груп приватні армії вже є. Їх чисельність і відданість залежить не від легітимності, а обсягу ресурсів, наявних у замовників.
У нас інша боротьба.. Все для олігархів...
+
0
Алексей Сахаров
Алексей Сахаров
8 червня 2020, 12:11
#
А для кого еще у них есть деньги они продвигают свои интересы, кто же виноват остальным что они сидят и ждут халявы.... но нечего не делают...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися