Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 червня 2020, 19:31

Головне за тиждень: «дитячі» продукти банків та в якій валюті тримає заощадження керівництво НБУ

До Міжнародного ня захисту дітей «Мінфін» дізнавався, які дитячі «подарунки» шукати в українських банках і як інвестувати в майбутнє дітей.

Можливість дистанційно відкрити депозит передбачена в 19 українських банках, які увійшли в каталогу інтернет-банкінгів «Мінфіну». Більшість цих установ пропонують підвищені відсотки клієнтам, які відкриють вклад, не відвідуючи відділення.

Не нервувати, не бути надмірно цікавим і бути готовим відповісти на будь-яке питання банку – ось що тепер потрібно, щоб зняти гроші з рахунку, оплатити за контрактом або провести будь-яку іншу операцію. Чому банкіри стали такими підозрілими, і як підлаштуватися до нових умов роботи з банками?

Де і в якій валюті тримає заощадження керівництво НБУ

31 травня закінчився термін подання декларацій державними службовцями. «Мінфін» проаналізував звіти керівництва НБУ, щоб дізнатися, чи дотримуються вони самі тих порад, які дають пересічним громадянам. А саме, чи вірять у нацвалюту і чи довіряють заощадження вітчизняним банкам.

Підтримка малого та середнього бізнесу: «Мінфін» розповість, як українські компанії долають кризу

В Україні багато невеликих компаній, які надають послуги на високому рівні і випускають якісну продукцію. Але поки що більшість переживає важкі часи, відмовившись від бюджетів на рекламу. Якщо вашому бізнесу є про що розповісти своїм клієнтам – приєднуйтесь до нового проєкту фінансового порталу «Мінфін».

Як антикризові заходи ЄЦБ вплинуть на курс євро і українські євробонди

Європейський центробанк оголосив про нові антикризові заходи. Обсяги надзвичайної програми купівлі облігацій збільшені на 600 млрд євро до 1,35 трлн євро. А це означає, що економіка єврозони отримає потужний додатковий стимул.

ЄС продовжив заборону на в'їзд для іноземців мінімум до 1 липня

Міністри внутрішніх справ країн-членів Європейського Союзу ухвалили рішення продовжити заборону на в'їзд іноземців в ЄС до 1 липня.

НБУ ввів в обіг монету номіналом 10 гривень (відео)

Національний банк України 3 червня 2020 ввів в обіг монету номіналом 10 гривень.

Як витрачають і збирають міленіали, покоління Х і народжені в «совку»

У кожного покоління своя життєва філософія і свій підхід до грошей. Фінансові кризи, виховання і особиста історія — все це впливає на схильність до заощаджень або, навпаки, бездумних витрат. «Мінфін» з'ясував, як звикли керувати фінансами різні покоління.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися