Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 травня 2020, 20:04

Головне за тиждень: програма МВФ, кращі інтернет-банкінги і яким буде курс в червні

Міжнародний валютний фонд і українська влада досягли угоди (staff level agreement) про нову програму співпраці stand-by на суму $5 мільярдів.

Яким буде курс долара в червні — прогноз Михайла Кухара (відео)

Викладач макроекономіки в Бізнес-школі МІМ Михайло Кухар спеціально для глядачів Мінфіну Михайло розповів, що відбувається у фінансовій системі, як бюджет і монетарна політика впливають на курс долара.

Домінік Меню: «Україна легше переживе кризу, ніж багато інших країн»

Банкір розповів, яким світ вийде з карантину, і як нинішня ситуація вплине на фінансовий сектор і світову економіку.

Зеленський схвалив спрощення адміністрування податків

Зеленський підписав законопроект №1210 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві».

Як запустити клініку в смартфоні і де взяти на це гроші

Послуги надання дистанційної медичної допомоги особливо актуальні під час пандемії COVID-19. У чому переваги такої взаємодії з лікарями, як перевести клініку в онлайн-формат або запустити такий проект з нуля, і де взяти на це гроші.

Рада НБУ знайшла спосіб наповнити бюджет із заначок українців

Надходження в бюджет продовжують скорочуватися. За результатами квітня, план не виконаний на 11,6% або на 13,6 млрд грн. Єдиним джерелом покриття дефіциту зараз є гроші від розміщення ОВДП. Тому НБУ зараз шукає шляхи розширення кола потенційних покупців ЦБ. В тому числі — за рахунок фізосіб.

Як вибрати кращий інтернет-банкінг

Карантин зачинив відділення банків і змусив їх клієнтів навчитися користуватися послугами онлайн. Процес, який в звичайній обстановці міг би розтягнутися на роки, стиснувся до кількох місяців і навіть тижнів.

Рада має намір дозволити Укрпошті стати банком

Верховна Рада підтримала за основу законопроект, який може дозволити Укрпошті надавати банківські послуги. «За» документ № 2788-д проголосували 232 народних депутата.

У МОЗ назвали дати і критерії наступних етапів пом'якшення карантину

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов назвав дати наступних етапів пом'якшення карантину в Україні і перерахував критерії, які будуть враховувати, коли ухвалюватимуть рішення про пом'якшення.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися