Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 травня 2020, 10:20

А-Банк став принципальным членом Mastercard

А-Банк отримав статус принципального члена (principal member) міжнародної платіжної системи Mastercard. Присвоєння цього статусу говорить про дотримання стандартів безпеки, надійності та довіри до банку з боку Mastercard, а також підтверджує успішну діяльність А-Банку.

«Для нас отримання статусу принципального учасника Masterсard – це в першу чергу нові можливості для клієнтів. Ми дуже раді, що цей статус дозволить нам відкрити для наших клієнтів ще більше переваг за картковими рішенням, що надаються Masterсard, і розширити свої сервіси. Впевнені, що ця співпраця дозволить нам досягти нових висот», – говоритьГолова Правління Банку Юрій Кандауров.

Разом зі статусом принципального учасника А-Банк отримує доступ до технологій та експертизі Mastercard, що дає банку додаткові можливості для розвитку бізнесу. Клієнти А-Банку, власники карток Mastercard, також отримують ряд додаткових переваг, серед яких доступ до нових продуктів, можливість брати участь у програмах лояльності і т. д.

«Mastercard – технологічна компанія, яка активно впроваджує платіжні інновації, змінюють повсякденне життя людей по всьому світу. Спільно з партнерами, які поділяють наше бачення «світу без готівки», ми допомагаємо споживачам, фірмам та урядам реалізовувати свій найбільший потенціал. Ми впевнені, що із присвоєнням статусу принципального члена Mastercard наше партнерство з A-Банком вийде на новий рівень, дозволивши нам разом впроваджувати сучасні платіжні рішення і реалізовувати інноваційні cashless проекти», – зазначила Анна Онищенко, директор по роботі з клієнтами Mastercard в Україні.

Про А-Банку

А-Банк представлений на ринку банківських послуг понад 25 років, входить у групу системно важливих банків за оцінкою НБУ.

Основна мета Банку — це надання сучасного і технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВапк24. Банк широко представлений у всіх регіонах України — 225 відділень готові надати якісний сервіс для кожного клієнта.

Про Mastercard (NYSE: MA)

Masterсard – глобальна технологічна компанія, що працює в платіжної індустрії. Місія Mastercard – забезпечуючи безпечні, прості, технологічні і доступні транзакції, розвивати і посилювати цифрову економіку, що дає переваги всім і всюди. Використовуючи дані захищені і мережі, створюючи партнерства і спираючись на те, що надихає, ми надаємо інновації та рішення, які допомагають людям, фінансовим інституціям, урядам і бізнесам реалізувати найбільший потенціал. Культура і все, що робиться всередині компанії і за її межами, визначається у відповідності з коефіцієнтом моральності (decency quotient, DQ). Компанія веде бізнес у більш ніж 210 країнах і територіях і створюємо стійкий світ, який відкриває безцінні можливості для всіх.

Коментарі - 10

+
+15
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
19 травня 2020, 13:33
#
( не реклама) Пользуюсь услугами этого банка и очень доволен!
+
0
ballistic
ballistic
19 травня 2020, 14:05
#
Цікаво, які переваги? Ще цікавіше було б в порівнянні з Приватом і Моно.
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
19 травня 2020, 14:06
#
Спитайте у Суркіса.
+
0
ballistic
ballistic
19 травня 2020, 14:10
#
Не люблю Суркісів, тут я суб'єктивний.
Але до порівнняня послуг я ставлюсь об'єктивно.
+
+15
Andrey M
Andrey M
20 травня 2020, 11:22
#
Реальний власник Коломойський.
Навіть нинішній Голова Правління Кандауров був зампредом в Приваті.
Я пам«ятаю коли і як створювався А-банк і як ми з Привата керували його роботою та відповідали за продажі (на тот час я був керівник департаменту кред карт в Приваті в одній з областей)
+
0
Підтримка Абанку
Підтримка Абанку
19 травня 2020, 21:11
#
Добрый вечер,Григорий! Спасибо, что Вы нашли время и оценили нашу работу ! :) Мы ценим то, что Вы являетесь нашим Клиентом!
+
+15
AbankFRAUD
AbankFRAUD
19 травня 2020, 16:46
#
Крайне низкий уровень обслуживания банка, скотское отношение к людям. Банк работает на обналы, кредиты под 100500%. Мошенники.
+
0
Підтримка Абанку
Підтримка Абанку
19 травня 2020, 21:11
#
Добрый вечер! Чтобы у нас был шанс детально проверить информацию по Вашему вопросу и помочь Вам разобраться в данной ситуации, просим Вас написать нам в личном сообщении.
+
0
Евгений Майборода
Евгений Майборода
19 травня 2020, 22:45
#
Добрый вечер. Я очень рад рад за банк который развивается и не стоит на месте. 
С данным банком сотрудничаю более 2 лет, никаких нареканий не заметил и не увидел, отделения обслуживают посетителей очень корректно и уважительно, затраты по времени в 3-4 раза меньше чем в ПриватБанке. Это сугубо личное мое мнение, но мнение складывается не от одного посещения и работы с банком. 
Банку - спасибо, дальнейшего процветания и конечно развития любых инф. технологий.
+
+15
Богдан Сташинский
Богдан Сташинский
20 травня 2020, 12:16
#
После того как ввели комиссию за переводы на карты других банков, перестал пользоваться услугами этого банка. При том, что никто не предупреждал об изменении условий, как это делают в нормальных банках и в результате попал на комиссию на большой сумме. Перешел на Монобанк.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися