Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 травня 2020, 11:11

Ощадбанк починає прийом заявок на доступні кредити для бізнесу

З 18 травня Ощадбанк розпочинає прийом анкет на участь в оновленій програмі «Доступні кредити 5-7-9%» для малого бізнесу. Про це повідомила начальник управління організації продажів Ощадбанку Наталія Троцко під час онлайн-вебінару FinUpdate «Успішний бізнес в online. Перезагрузка».

Щоб стати учасником програми, потрібно подати заявку на спеціальній сторінці сайту Ощадбанку. На кредит може претендувати офіційно зареєстрований ФОП або юридична особа.

«Якщо до карантину ліміт кредитування складав 1,5 млн грн, то на сьогодні під ставку 0-3-5-7-9% реально отримати кредит до 3 млн грн», – зауважила Наталія Троцко.

Вона також поінформувала, що у рамках програми 5-7-9% Ощадбанк вже підтримав підприємців на 87 млн грн. На оновлену програму передбачено ще більше.

«Навіть в такий непростий час ми задекларували 1 млрд грн для видачі підприємцям кредитів», – підкреслила представниця Ощадбанку.

Як показує практика, найбільший інтерес до програми проявляють підприємці, які працюють в агросекторі, оптовій та роздрібній торгівлі, переробній галузі, будівництві.

Читайте також: Допомога бізнесу. Уряд озвучив умови рефінансування діючих кредитів

Що відомо про програму

Державна кредитна програма «Доступні кредити 5-7-9%» має на меті спростити доступ мікро- та малому бізнесу до банківського кредитування.

Контроль за реалізацією програми покладений на Фонд розвитку підприємництва.
Програма розпочата в лютому 2020 року.

Мікро- та малий бізнес може отримати до 3 млн грн позики під 5, 7 або 9% ставку для різних цілей розвитку своєї справи.

Участь у програмі «Доступні кредити 5-7-9%» беруть 9 банків:

Читайте також: Кого обділила програма «Доступні кредити 5-7-9%»

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися