Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 травня 2020, 19:39

Головне за четвер: МВФ переглянув домовленості з Україною і чи вистоять банки після кредитних канікул

Кредитні канікули та реструктуризації, які запустили банки під карантин, стали порятунком для багатьох позичальників. Але тепер постало інше питання — чи вистоять банки після неплатежів і будуть нові банкрутства. Це з'ясовував «Мінфін».

Україна і МВФ відмовилися від програми розширеного фінансування. Повернулися до 18-місячної

У результаті переговорів Україна і МВФ відмовилися від раніше узгодженої трирічної програми розширеного фінансування EFF і переключилися на 18-місячну програму stand by. Про це під час брифінгу 7 травня повідомив представник МВФ Джеррі Райс.

Нацбанк і ЄБРР підписали договір про валютний своп на $500 мільйонів

Нацбанк України і Європейський банк реконструкції та розвитку підписали договір про здійснення валютних операцій своп гривня/долар США в обсязі до $500 млн.

Феномен доларової дефляції. Скільки можна буде придбати на $100 після кризи — економіст

У кризу завжди виграють ті інвестори, які зустрічають її з кешем — з готівкою на руках, або банківськими депозитами. В особливо вигідному становищі ті, хто має валютні заощадження. Про це «Мінфіну» розповів викладач макроекономіки «Бізнес-школи MIM-Київ», головний економіст Ukraine Economic Outlook Михайло Кухар.

Економіст припустив, що влітку гривня може зміцнитися до 25 грн/$

До кінця року долар протримається у курсовому значенні 27 грн+/-50 коп. за умови, що НБУ не зіграє в торішню ревальвацію і не зміцнить курс до 25 грн/$ на літо і осінь. Таку думку озвучив в інтерв'ю «Мінфіну» викладач макроекономіки «Бізнес-школи MIM-Київ», головний економіст Ukraine Economic Outlook Михайло Кухар.

Що і коли запустять. Міністр інфраструктури розповів, коли запрацює громадський транспорт

До 22 травня різких змін щодо громадського транспорту не буде, і більша кількість людей зможе користуватися ним після цієї дати.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися