Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 травня 2020, 16:35

Оновлений Cash'U CLUB: Як отримати більше кешбеку від Альфа-Банку

1 травня Альфа-Банк Україна оновив програму винагород Cash'U CLUB.

У лютому на церемонії нагородження банків FinAwards2020 Альфа-Банк здобув перемогу у номінації «Краща програма лояльності». Змагалися за почесний титул 10 фінустанов. Кращий продукт визначило експертне журі та онлайн-голосування користувачів. Перемога дісталася Альфа-Банку завдяки його головній фішці – кешбеку до 20% фактично за будь-які оплати карткою. У той час як конкуренти обмежувалися однією-двома категоріями.

Через пару місяців банк презентував нову версію програми винагород.

Що нового отримали учасники Cash’U CLUB, та чи вдалося програмі зберегти статус кращої кешбек-програми серед пропозицій українських банків, дізнавався «Мінфін».

Почнемо з того, що програма зберегла кілька найважливіших характеристик, які забезпечили їй перемогу в лютому і були покращені в новій версії.

  • Найвигідніший кешбек на ринку – до 20% і кількість категорій покупок, на які він діє. У той час як банки-конкуренти давали не більше 2-3 категорій, учасник Cash'U CLUB міг обрати до 5 категорій з 10 запропонованих варіантів.

  • Система статусів, яка дозволяє зростати всередині програми і з переходом у новий статус отримувати більше підвищених категорій на вибір.

  • Формування списку категорій з урахуванням індивідуальних побажань клієнта, щоб кожен раз пропонувати йому тільки найактуальніші варіанти.

  • Можливість отримувати кешбек 0,5% на будь-які покупки, незалежно від обраних категорій.

Нові фішки Cash'U CLUB

1. Нові категорії: тепер кожна приносить більше кешбеку.

Оновлення торкнулося категорій з підвищеним кешбеком до 20%, які учасник обирає на початку кожного місяця в розділі «Підвищені категорії». Банк об'єднав дрібні категорії покупок, які раніше були самостійними, у великі. Таким чином, одна категорія стала охоплювати більше покупок, на які діє кешбек. Наприклад, самостійні категорії «Аптеки» та «Медичні заклади» злилися в один великий розділ «Здоров'я». А у категорію «Все для дому» тепер входять покупки в будівельних гіпермаркетах, магазинах меблів, декору тощо.

Як відзначають в Альфа-Банку, в програму на регулярній основі повернулася категорія «Продукти», в яку, окрім супермаркетів та магазинів продуктів, тепер входять категорії: «Виномаркети» та «Солодощі»!

Загалом список категорій з підвищеним кешбеком порадував. Тут є і такі популярні варіанти як: «Краса», «Маркетплейси», «Розваги», «АЗС», «Кафе і ресторани» та інші.

2. Нові статуси.

Нова версія отримала нові статуси. Тепер їх 10 (раніше було лише 4). Кожен новий рівень в Cash'U CLUB володіє своїм «ім’ям», яке показує просування в програмі, і новими можливостями вигідних покупок. Учасник може відчути себе гравцем і пройти шлях від «Новачка» до «Гуру». Чим вище статус, тим більше нових категорій з кешбеком доступно учаснику.

Коли клієнт стартує з «Новачка», то отримує 2 з 3 категорій покупок з підвищеним кешбеком. Щоб перестрибнути на новий рівень, достатньо заробити всього 30 бонусів Cash'U і стати «Юзером», а цей статус вже дає 2 з 4 категорій і так далі. Тому, хто досягне найвищого статусу «Гуру», дістанеться на вибір відразу 7 категорій з 10.

3. 0,5% кешбеку за оплати гаджетом.

Після оновлення базовий кешбек 0,5% нараховується тільки за безконтактні покупки, сплачені своїм гаджетом – смартфоном або смарт-годинником – із застосуванням технологій Google Pay, Apple Pay або Garmin Pay.

Чому з Cash’U CLUB – це вигода кожен день?

Програма побудована таким чином, що кожен її розділ – це джерело вигоди.

Ми вже говорили про кешбек до 20% за оплати в обраних підвищених категоріях, а також додаткові 0,5% за оплату гаджетом.

Але є ще два важливих розділи Cash’U CLUB – це «Акції» та «Подарунки». У новій версії обидва винесені на головний екран програми.

Кожен місяць учасник може збільшувати свій бонусний рахунок завдяки акційним пропозиціям від банку і його партнерів. Наприклад, у травні можна заробити додатковий кешбек за акціями від MEGOGO, ALLO, YAKABOO, LIKI 24, АЗК Glusco та ін.

Зібрані бонуси Cash'U можна повернути на карту грошима, а можна використовувати для участі у розіграші подарунків. Список актуальних – видно у відповідному розділі. У травні – це «яблучні» смартфони і планшети, розумні роботи-пилососи, орбітрек, ігрова консоль тощо. Рівень подарунків дуже високий, а асортимент ретельно продумується. Це і подарунки до свят, і новинки техніки, і концерти популярних виконавців, і сезонні пропозиції.

Як стати учасником Cash'U CLUB

Максимально просто.

Власник картки Альфа-Банку стає учасником Cash'U CLUB автоматично з моменту її активації. Бонуси накопичуються за безконтактні оплати гаджетом, покупки у підвищених категоріях і участь в акціях.

Програма повністю реалізована в мобільному банку Alfa-Mobile Ukraine, і щоб керувати своїм кешбеком, потрібно просто встановити Alfa-Mobile на свій смартфон.

Скачати Alfa-Mobile Ukraine.

Коментарі - 24

+
0
ballistic
ballistic
5 травня 2020, 17:42
#
Хто користується, де тут «свиня» захована? )
+
+48
Siege
Siege
5 травня 2020, 17:45
#
Я пользуюсь, свинья не замечена. В начале апреля в категории продукты давали 10% кешбэка.
+
0
ballistic
ballistic
5 травня 2020, 17:49
#
Кешбек тільки за власні кошти, чи за кредитні також?
І як там з тарифами? Додаткових поборів багато?
+
+30
brightside
brightside
5 травня 2020, 18:29
#
За кредитные есть. Хватает, первое время наступал на грабли, чтоб узнать скрытые приколы. Например, надо закрывать кредитные средства до числа, которого открыли карту, чтоб не начислили сумму за пользованием кредитных средства. И если поступили средства на карту, а потом их куда-то отправили, то потому придётся заплатить комиссию в счёт оплаты как за кредитные средства, потому что платёж зачислится как минимум на след день. А в остальном довольно выгодный кэшбек
+
0
ballistic
ballistic
5 травня 2020, 18:38
#
«первое время наступал на грабли, чтоб узнать скрытые приколы»
- ну ось, а спочатку сказали, що свині непомітно :)
Інтуіція мені підказує, шо «приколів» таких більше, ніж Ви перерахували.
+
0
stas12345
stas12345
5 травня 2020, 23:52
#
Тоже пользуюсь. В целом выгодно. При оформлении менеджер предупреждал за несколько дней до конца льготного периода закрывать кредит, та и в приложении пишет дату. Для меня минус что по функционалу приложение достаточно ограничено, но просто разобраться
+
+15
77465021
77465021
6 травня 2020, 12:25
#
У них раньше была комиссия 60 грн в конце месяца за использование кредитных средств. Теперь её отменили? В тарифах такое не вижу. Это одна из основных причин почему не пользовался их кредиткой.
+
0
brightside
brightside
7 травня 2020, 12:35
#
Вроде бы как есть)
+
0
77465021
77465021
8 травня 2020, 12:36
#
У них оказывается новая кредитка Максимум 2.0 и там нет этой комиссии. А для старых комиссия осталась, но нужно покопаться в их общем списке тарифов, чтоб найти тарифы для Максимум.
+
+35
MaxTirpiz
MaxTirpiz
6 травня 2020, 12:36
#
Я пользуюсь два года, свыня в том что Альфа каждый месяц меняет акционный кеш бек на разные группы покупок. И как правило максимальный кеш бек(до 20%) на то, что покупается раз в пятилетку: фото студии, химчистки, зоомагазины, автолюкс и тд. А на регулярные покупки типа АЗС и продуктов процент кеш бека маленький. В апреле действительно был кеш бек на продукты 10 % но не целый месяц
+
+15
ramarren
ramarren
6 травня 2020, 13:15
#
Именно так. Де-юре предложения хорошие, но де-факто воспользоваться практически нечем
+
0
ramarren
ramarren
6 травня 2020, 13:14
#
Свиня в тому, що пропонують, наприклад, кешбек за автозаправку чи салони краси, при цьому банк бачить, що за роки користування карткою клієнт до таких закладів підходив хіба що на гармантний постріл =)
+
0
BobKickass
BobKickass
6 травня 2020, 18:40
#
У меня максимальный статус — выбираю 7 категорий из 10, каждый месяц получается выбрать именно то, на что трачу максимум… Итого около 10к кэшбека уже…
Свиней у Альфы больше чем нужно, но они все решаемы.
+
+15
ramarren
ramarren
7 травня 2020, 10:59
#
Я за вас искренне рад, но, во-первых, максимальный статус не у всех и, во-вторых, не все так активно пользуются всеми услугами постоянно. Например, автобусные или ЖД билеты нужны постоянно только тем, кто мотается по командировкам таким транспортом, остальным людям - пару раз в год может быть выгодно для отпуска. И так далее. А то, что нужно постоянно, типа продуктов, кафе или (увы) аптек, предлагается не каждый месяц
+
+15
MaxTirpiz
MaxTirpiz
8 травня 2020, 13:42
#
Вот-вот, я Автолюксом пользуюсь  пару  раз  в год, а Альфа мне регулярно предлагает кеш-бек на  автобусные станции
+
+30
plushch
plushch
6 травня 2020, 10:42
#
И все же «грабли» есть. Я активный пользователь разных карточных продуктов Альфа-Банк и относительно кешбэк Альфы могу сказать с уверенностью, что если в каком-то месяце ты активно пользовался определенной категорией повышенного кешбэк, то в следующем месяце этой категории для выбора повышенного кешбэк у тебя 100% не будет. Через пару месяцем интересная категория опять появиться. По факту в основном получаешь 0,5% со всех покупок. Поэтому утверждение «Формирование списка категории с учетом индивидуальных предпочтений клиента, чтобы каждый раз предлагать ему только самые актуальные варианты» не отвечает действительности.

Хотя акция 10% кешбэк  на продукты была реальной, за что респект Альфе.
+
0
MaxTirpiz
MaxTirpiz
6 травня 2020, 12:37
#
Месяца два назад Альфа  киданула меня с кеш беком
+
0
ultra
ultra
6 травня 2020, 17:52
#
Кешбек на все 0,5%. Вам мало?)
+
+30
BobKickass
BobKickass
6 травня 2020, 18:43
#
Минус 20% НДС , итого 0,4% чистого и то только со смартфона с NFC с недавнего времени.
+
+15
MaxTirpiz
MaxTirpiz
7 травня 2020, 16:19
#
Минус (НДФЛ + военный  сбор)
+
+15
BobKickass
BobKickass
7 травня 2020, 16:35
#
Конечно же НДФЛ , никакого ндс там нет.
+
0
candidat
candidat
11 травня 2020, 3:50
#
Такое ощущение, что вы о других банках, кроме Альфы, вообще не слышали.
0,5% - вам много? :) 40 копеек со 100 потраченных гривен? Сумасшедший, конечно, кешбек, просто озолотиться можно :)
+
0
mcart
mcart
10 травня 2020, 15:51
#
В комплекті з картками інших банків вигідна пропозиція. Кредитний ліміт в зв'язку з карантином не зменшували. На витрати кредитними коштами також йде кешбек. На кредитці на кінець розрахункового бажано заборгованосты не мати, бо можлива комісія 60 грн. (у мене карточка Максимум старого зразка). Гасити кредитний ліміт бажано за 5 днів, щоб не було заборгованності на розрахунковий день. Поповнювати можна з іншого банку безготівково, наприклад monobank, безкоштовно, щодо інших банків треба дивитися тарифи цих банків. Можна використовувати дебетну карту Ultra, якщо не хочете мати кредитку. Користуюся кредитною карткою 2 роки.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
10 травня 2020, 16:48
#
Основной недостаток Альфы - для оптимального пользования её услугами
обязательно надо иметь карту другого банка с беспроцентным переводом денег в другие банки
для безналичного погашения кредитной задолженности да ещё и за пять календарных дней до срока.

Выезжать на шее других банков - это так симптоматично для Альфы.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися