Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 травня 2020, 11:57

Не будьмо байдужими! Зоопарк XII Місяців потребує допомоги

Від карантину, запровадженого через коронавірус, в усьому світі потерпають не лише люди, а й тварини – ті, що утримуються в зоопарках.

У київському зоопарку «XII місяців» – теж скрутна ситуація з фінансами. До карантину витрати на їжу та догляд за тваринами вони «покривали» прибутком за квитки, зараз цих надходжень немає. А необхідно прогодувати 436 тварин, більшість з яких – великі.

«На превеликий жаль, наш зоопарк опинився в становищі близькому до трагічного в зв'язку з епідемією. Ми абсолютно втратили джерела для існування, не в змозі більше урізати наші витрати нижче. Ми несемо відповідальність за те, щоб тварини були нагодовані і зігріті - зобов'язані підтримувати життя в нашому дітищі», – каже директор Благодійного Фонду Парку XII Місяців.

Тому, «Зоопарк під Києвом відкрив збір коштів: немає чим годувати тварин».

  Допомогти тваринам 

Коментарі - 6

+
+129
tarick
tarick
4 травня 2020, 12:16
#
Организуйте онлайн-предпродажу билетов. Чтобы их можно было купить сейчас, а зоопарк посетить потом, когда карантин закончится. Потому что, вы все-таки не приют для бездомных зверушек - вы обычно на них зарабатываете, и цены у вас отнюдь не низкие.
+
+30
TheMilk
TheMilk
4 травня 2020, 13:48
#
+ за предпродажу. Та же Планета Кино так сделала (ещё и снизив цену билетов до 100 грн.)
+
+16
Lamo
Lamo
4 травня 2020, 12:33
#
Ну как бы вообще нечего животных в клетках держать...
+
0
delucrum
delucrum
4 травня 2020, 13:12
#
Лучший зоопарк - скинулись
+
+10
zzzachary
zzzachary
4 травня 2020, 13:14
#
Животных жалко, но я противник Цирков с животными, и Зоопарков, хочешь посмотреть на животных едь в их среду обитания, а так животное в клетке или Валере страдает не в зависимости как его там содержат и кормят, лучше свободы только свобода!
+
+15
tarick
tarick
4 травня 2020, 14:14
#
Посмотрите видео из среды обитания этих животных, ну например, как хищники разрывают живьем свою добычу - вам перестанет быть жалко тех, которые накормленные и ухоженные в зоопарке.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися