Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 квітня 2020, 17:40

Одяг для жителів мегаполісу

Для жителя сучасного мегаполісу зовнішній вигляд відіграє важливу роль. Стиль одягу, дотримання трендів, переваги в брендах і подібні деталі можуть багато розповісти про людину.

Dn8 Shopping Space – мультибрендовий магазин одягу, взуття та аксесуарів, розташований у Києві на вул. Дорогожицька 8. На площі понад 3200 кв. м можна знайти все необхідне для гардеробу сучасного містянина – від капелюха до взуття.

Традиційно, Dn8 Shopping Space багато співпрацює з брендами, які творчо переосмислюють класичні моделі, але не відмовляються від високоякісних натуральних тканин. Такий одяг ідеально підходить жителям сучасного мегаполісу.

Інноваційні сорочки від фан Лак – Хайбрід Шертс

Відомо, що немає потреби винаходити колесо, але ця історія не про фешн-індустрію. У колекції весна-літо 2020 німецька компанія фан Лак (van Laack, Germany) представила чоловічі сорочки Хайбрід Шертс (Hybrid Shirts), у яких використала переосмислений концепт власне самої чоловічої сорочки.

Здавалося б, що цей предмет одягу відшліфований часом, брендами та дизайнерами до досконалості, але в ХХІ столітті виявилося, що це не так. У інноваційній Хайбрід Шертс з'єдналися елегантність бізнес-сорочки з вузьким спортивним силуетом і комфортом кежуал-сорочки. Технічно це вдалося завдяки внесенням нових деталей в класичні лекала: лівої та правої вставок між поличками і спинкою, і вставок в лівий і правий рукав. Вставки виготовлено з трикотажного риба високої еластичності, але зі 100% бавовни. Завдяки цій інновації сорочка краще сидить по фігурі, але забезпечує велику свободу руху. Крім того, покращилися повітропроникність та теплообмін, що говорить про більший комфорт протягом дня. А про те, як можна рухатися в Хайбрід Шертс, компанія зняла рекламний ролик, у якому порівняла еластичність нових сорочок із костюмами спаринг-фехтувальників!

Ексклюзивні поло від Джоун Смедлі

Один з найстаріших європейських брендів – Джон Смедлі, Великобританія (John Smedley, Greatbritain) – більше двох століть високо тримає планку якості трикотажного одягу, незалежно від сезону. У колекції ВЛ2020 Джон Смедлі пропонує поло з бавовни «Сі Айленд» (Sea Island cotton), про який є сенс розповісти докладніше. Тканини з Сі Айленда м'які, шовковисті, дуже приємні на дотик; вони мають благородний зовнішній вигляд і схожі на матовий шовк; відчуваються як більш легкі, в порівнянні з іншими бавовняними тканинами; щільніші в порівнянні з аналогічними тканинами (переплетень ниток на дюйм), але при цьому тонші, міцніші та довговічніші.

Існує об'єктивна причина таких відмінностей: Сі Айленд виготовляють з бавовнику барбадоського (Gossypium barbadense), а решту бавовни з бавовнику звичайного (Gossypium hirsutum). Довжина волокон (штапель) Сі Айленд досягає 50-60 мм, а у кращої єгипетської бавовни сорту Гіза 93 (Giza 93) – 38 мм. Сі Айленд по праву носить титул найелітнішого сорту бавовни – його частка в світовому обсязі виробництва складає 0,0004%. У свою чергу, це пояснює, чому тканини (трикотаж або текстиль) з Сі Айленда зрідка зустрічаються в сезонних колекціях модних брендів, а на постійній основі – у поодиноких фахівців. Один з брендів, який може запропонувати чоловічі поло з Сі Айленда – Джон Смедлі.

Чоловічі сорочки фан Лак Хайбрід Шертс і поло Джон Смедлі з Сі Айленда можна придбати в офіційному інтернет-магазині Dn8 Shopping Space за адресою, додаткова інформація за телефонами +38 (067) 510-28-88, (044) 481 27 46

Коментарі - 9

+
+95
Все буде Україна
Все буде Україна
24 квітня 2020, 13:51
#
Оце Мiнфiн видав тему:)Прям модна каста, а не економ.форум:).По темi.Зараз рулить секонд хенд в мегаполiсах:)
+
0
Maksym .
Maksym .
25 квітня 2020, 1:14
#
Или закупки на зарубежных интернетсайтах с оригиналом, типа зары в Испании, Пумы/Адидаса в США итд
+
+7
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
24 квітня 2020, 14:09
#
Так вот он какой -житель мегаполиса.
+
0
ballistic
ballistic
24 квітня 2020, 14:31
#
"Интернет-магазин дорогой брендовой одежды премиум сегмента"
— а чому сайт не державною мовою?
Власники «бізнесу» бояться, що «бомонд» солов'їну не зрозуміє?

Для бренду Emporio Armani пропонується всього 3 десятка позицій, самі лише «труселя» в діапазоні цін 640…2624 грн — оце і є той «дорогий брендовий преміальний одяг»? :)
+
0
Алексей Сахаров
Алексей Сахаров
24 квітня 2020, 18:44
#
Нет они понимают что те у кого есть на это деньги на 80-90% русскоязычные, в тот кто платит тот и заказывает музыку..
+
0
ballistic
ballistic
24 квітня 2020, 20:04
#
Погоджусь, що «кто платит тот и заказывает музыку».
І це в першу чергу про можливість вибору.

Саме тому нормальні продавці дають можливість обирати, не тільки серед різноманітності товарів, а й мову спілкування.

А бізнес-модель продаванів, які тут на мінфіні вирішили розрекламувати свій «дорогой брендовый премиум», схоже передбачає економію як на закупівлях повних колекцій брендів, так і на розробці сайту.
+
+14
Алексей Сахаров
Алексей Сахаров
24 квітня 2020, 21:09
#
Бизнес модель западной Еваропы к языкам и США, они не переводят на языки среди которых почти не кто не сможет купить эти вещи, а кто сможет опять же знают язык на котором продают...и за частую большие цены это отфильтровать одну часть населения от другой....
+
0
ballistic
ballistic
24 квітня 2020, 23:47
#
Пробачте, а яким боком «бізнес-модель Заходу» до локальних бариг з Dn8, які тут рекламуються?
+
0
get31
get31
24 жовтня 2020, 16:28
#
Ну такое...
Я заказываю одежду на Farfetch и в Paranoia
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися