Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 квітня 2020, 9:48

Київстар: Використання трафіку «Домашнього інтернету» за місяць карантину зросла на 20%

За перший місяць карантину використання трафіку в мережі «Домашній Інтернет» зросло в середньому на 20%. А обсяг завантаженого контенту на зараз становить близько 11 ГБ на добу на абонента, що на 22% більше, ніж зазвичай. Про це йдеться в релізі оператора.

Де споживають найбільшу кількість трафіку

Найбільшу кількість трафіку абоненти споживають у Полтавській, Львівській та Чернівецькій областях.

Так, у Полтавській області використовують рекордні 15 ГБ в день на абонента.

Нові абоненти

Одночасно із зростанням трафіку, відзначається також зростання попиту на підключення нових абонентів. Зокрема, кількість заявок збільшилася на 3% в порівнянні з аналогічним періодом 2019 року.

Найбільш активне зростання нових підключень спостерігається у Дніпропетровській та Київській областях. Такий попит цілком зрозумілий, адже багато людей в умовах ізоляції почали частіше користуватися провідним інтернетом вдома як для особистих, так і робочих цілей.

Читайте також: Пакет за 40 грн: найвигідніші тарифи мобільних операторів

За час карантину до мережі «Домашній Інтернет» від «Київстар» було підключено ще близько 4500 квартир, при цьому співробітники, що відповідають за розгортання мережі, підтримку і підключення нових абонентів, продовжують працювати в штатному режимі.

У прес-службі оператора також зазначили, що на період карантину був значно розширений доступ до відеоплатформи «Київстар ТБ».

Всього ж компанія реалізувала низку ініціатив для підтримки абонентів на період карантину, інвестувавши в їх реалізацію понад 30 млн грн, а також додатково виділила 30 млн грн благодійної допомоги на боротьбу з COVID-19 в Україні.

Коментарі - 2

+
0
TAN72
TAN72
20 квітня 2020, 11:46
#
Что они будут делать когда карантин закончится,в минус уйдут.
+
0
yurikiev
yurikiev
20 квітня 2020, 12:51
#
Все: COVID-19! Ой-ой-ой!
Киевстар: Деньги! Денежки!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися