Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 березня 2020, 13:42

Чому «Мінфін» змінив формат валютного форуму

Сайт про фінанси та інвестиції «Мінфін» у цьому місяці став особливо популярний. Кількість відвідувачів, які одночасно заходять на сайт, періодично перевищує 15 тисяч. Щоб зробити роботу порталу більш стабільною, команда розробників «Мінфіну» змінила інтерфейс валютного форуму.

Валютный форум, комментарии посетителей,
фото minfin.com.ua

Епідемія коронавірусу, введення карантину, тривожні події на фінансовому ринку розбурхали українців. Все більше користувачів заходить на «Мінфін», щоб бути в курсі подій і отримати відповіді на свої запитання. Через велике навантаження сайт іноді працює некоректно, за що «Мінфін» приносить вибачення.

Відділ розробки «Мінфіну» провів аналіз всіх функціоналів сайту. Найпроблемнішими ділянками виявилися валютний форум і коментарі. Коли підвищувалася активність на валютному форумі і з'являлося багато гілок коментарів, продуктивність сайту падала.

Читайте також: Як змінилися ваші фінансові звички в карантин? (опитування)

Команда розробки попрацювала, щоб зробити роботу «Мінфіну» більш стабільною. Технічна задача вирішена, а у валютного форуму з'явився новий інтерфейс.

Тепер форум завантажується швидше і у читачів є можливість бачити продовження обговорень тільки в тих гілках, які їх зацікавлять.

Тим часом розробники продовжать робити валютний форум краще. Зараз команда шукає способи, як зробити його зручнішим для відвідувачів.

Читайте також: Половина українців побоюється за своє здоров'я. Які страхи породжує коронавірус в різних країнах світу

Коментарі - 7

+
+46
bonv
bonv
26 березня 2020, 13:45
#
Стало швидче - але гірше. імхо.
+
+15
QGS
QGS
26 березня 2020, 13:46
#
Зайдите оффтоп и не парьтесь;)
+
+57
bonv
bonv
26 березня 2020, 13:51
#
А оцінки поставити?:)
+
+15
QGS
QGS
26 березня 2020, 13:55
#
Мне пофиг на них;)
+
+23
bonv
bonv
26 березня 2020, 14:00
#
Тому я тобі і  не ставлю:))
+
+15
QGS
QGS
26 березня 2020, 14:10
#
Так и понял;))
+
+26
AndrewGVF
AndrewGVF
6 квітня 2020, 23:44
#
Форум для чтения стал не удобен. Особенно если целый день не сидишь на «Мінфіне». Если зашёл почитать в конце дня, то приходится регулярно скакать вверх-вниз-вверх-вниз. Отбивает всё желание. Предлагаю сделать, чтобы форум начинался с ранних сообщений. Также, если возможно, добавить кнопку «открыть все комментарии».
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися