Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 березня 2020, 19:55

Головне за вівторок: тимчасові послаблення для бізнесу та чому в банках немає валюти

У свіжому випуску «Прямо по курсу» на нашому youtube-каналі фінансовий експерт Олексій Козирєв розповість, що відбувається з курсом за нинішньої ситуації і чого очікувати.

Карантин спустошує каси банків. НБУ вирішує проблему з нестачею валюти

Враховуючи карантинні заходи, запроваджені країнами світу та Україною, Національний банк разом із банками вирішує проблему нестачі готівкової валюти в касах фінустанов.

Нацбанк вводить низку кроків для підтримки банківської системи в період карантину

НБУ відстрочить стрес-тестування банків і запровадження буферів капіталу, зокрема, буфера консервації капіталу і буфера системної важливості. 

Рада скасувала ЄСВ для ФОПів. Обов’язкове введення РРО відтермінували

Верховна Рада підтримала законопроект №3220, яким пропонується скасувати ЄСВ для ФОПів і відстрочити запровадження РРО на час карантину.

Позичальників не будуть штрафувати за несвоєчасне обслуговування кредитів під час карантину

Депутати вирішили піти назустріч позичальникам. У березні-квітні фінансові установи не матимуть права застосовувати до них штрафні санкції за несвоєчасне обслуговування кредиту.

Мінекономіки буде стежити за цінами в супермаркетах і наявністю продуктів

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства що два дні буде робити огляд торговельних мереж на наявність там значущих продтоварів, а також стежити за цінами на них. 

Стало відомо, коли закриють метро в Києві. Наземний транспорт дублюватиме лінії метрополітену

Метро в Києві закриють сьогодні о 23:00 в зв'язку із загрозою поширення коронавірусу. Наземний транспорт буде дублювати маршрути метрополітену.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися