Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 березня 2020, 13:10

Укрпошта розповіла, як працюватиме під час карантину. Пенсії та грошові виплати доставлятимуть вчасно

Укрпошта як стратегічно важливий об'єкт інфраструктури продовжує працювати в звичайному режимі. Про це повідомила пресслужба компанії.

Укрпошта як стратегічно важливий об'єкт інфраструктури продовжує працювати в звичайному режимі.
Фото: korrespondent.net

Заява Укрпошти

  • Компанія і надалі доставлятиме пенсії та грошові виплати мільйонам клієнтів, особливо пенсіонерам, які є найвразливішою категорією можливого інфікування коронавірусом.

  • Пенсіонери також зможуть здійснювати комунальні платежі вдома, отримувати побутові товари та продукти першої необхідності.

  • Компанія продовжить приймати і надсилати посилки в Україну і за її межі.

Читайте також: Як працюватиме банківська система на час карантину. НБУ обіцяє забезпечити банки готівкою і знезаражувати гривневі банкноти

 У пресслужбі також нагадали, що, за інформацією Всесвітньої організації охорони здоров'я, процес отримання посилок безпечний для здоров'я людей.

Читайте також: Три тижні. В Україні ввели карантин через коронавірус

Ситуація в епідемією в Україні

  • Станом на 11 березня Центр громадського здоров'я отримав 43 підозри про захворювання коронавірусом, з яких 1 підтверджена (3 березня), ще 1 зразок знаходиться на стадії дослідження.

  • На даний момент в Україні офіційно підтверджений один випадок коронавірусу. У Чернівцях 3 березня виявили вірус у чоловіка, який раніше подорожував до Італії. Станом на 10 березня стан чоловіка стабільний.

Коментарі - 1

+
+15
bonv
bonv
12 березня 2020, 17:34
#
«Керівництво Укрпошти попереджає, що на час введення карантину у навчальних закладах, можливий брак персоналу в певних відділеннях і на дільницях. Однак, підприємство буде робити все можливе, щоб такі випадки були винятком і мінімізувати можливі незручності для наших клієнтів», - йдеться в повідомленні.
Також уточнюється, що можуть бути внесені корективи в режим роботи відділень та надання потових і фінансових послуг при наявності ризику для здоров'я співробітників.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися