Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 березня 2020, 12:10

Приватбанк розпочав пільгове кредитування стартапів за програмою «5-7-9»

Приватбанк відкрив прийом попередніх заявок на отримання пільгових кредитів за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» для стартапів з 2 березня. Про це йдеться у повідомленні банку.

Приватбанк відкрив прийом попередніх заявок на отримання пільгових кредитів за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» для стартапів з 2 березня.
Фото: delo.ua

Що потрібно, щоб стати учасником програми

Достатньо мати чи відкрити рахунок у Приватбанку і подати заявку на спеціальній сторінці https://privatbank.ua/business/5-7-9.

Умови кредитування

  • В рамках програми «Доступні кредити 5-7-9%» українські підприємці можуть отримати кредит (або кілька кредитів) на створення та розвиток бізнесу терміном до 5 років в сумі до 1,5 млн грн (по всій групі пов'язаних осіб за весь період дії програми).

Читайте також: Уряд найближчим часом змінить програму кредитів «5-7-9%». Частка тіла кредиту зросте

  • При цьому держава компенсує підприємцю частину відсотків по кредиту — ставки складають від 5% до 9% річних, залежно від кількості створених робочих місць, з можливістю щоквартального зниження відсоткової ставки.

Читайте також: Доступні кредити 5-7-9%. З 1 березня банки видаватимуть позику без застави

Що відомо про попит на кредити

  • Програму офіційно запустили 3 лютого. В уряді повідомили, що на участь у програмі подалося 17 тисяч підприємців.

  • Найбільше заявок було зареєстровано в Київській області — на суму 503,9 млн грн. На другому місці — Вінницька область — на 155 млн грн.

Читайте також: Дешеві кредити для бізнесу. Охочих виявилося більше, ніж закладених грошей у бюджеті

  • При цьому лідером за кількістю виданих пільгових кредитів стала Вінницька область. Підприємці звідти лише за два тижні роботи програми вже отримали кредитів на суму 3,8 млн грн.

 Обрати кредит готівкою

Передісторія

Приватбанк та Фонд розвитку підприємництва підписали угоду про співпрацю в рамках держпрограми розвитку підприємництва 31 січня 2020 року.

Коментарі - 2

+
0
dddiii
dddiii
10 березня 2020, 12:24
#
Это же прекрасно панове
+
0
0995696774
0995696774
11 березня 2020, 7:12
#
Анискевич Иван,он же Ваня Рыло,КИРНОВ Влодимир и его жена Кирнова Наталья представляются операторами Службы Безопасности Банка через смс рассылку Покупка по вашей карте на сумму 1282.11 успешно зарезервирована которую делает Асадов Анар он же Бармалей и также быстро снимает переведенные деньги пенсионеров снимают жители Киева которые делают карты,водят алкоголиков,наркозависимых кому 400гр. за открытую карту хорошие деньги а Асадов этим пользуется что у него есть люди которые быстро снимают,делают смс рассылку и т.д. вы только работайте 50 на 50 от приведенной суммы к концу дня.Дурить стариков,пенсионеров,и малопонимающих граждан дело простецкое если ты заучил банковский сленг,прибыль этих аферистов до 10000 до 20000 доларов в месяц.Если считать прибыль и приобретения Асадова за прошлый год квартира 2 комн. по ул.Спортивная 4,Фольцваген Таурег,Рено Еспейс,Форд Транзит.Кирновы муж и жена собрали около 100000 дол. и все из за хорошо поставленного голоса как Уважаемый клиент,конфиденциальная информация,вы наш клиент первое лицо мы банк второе,отменяя операции тоесть резервации покупок которые пенсионеры не делали эти мрази через онлайн перевод с карты на карту система Портмоне,веб сайт ощад банка,ай пей,пей тую,и множество других сайтов как МОШЕНИКИ забрав одну смс могут за минуту взяв номер карты,срок действия и cvv код перевести до 15000 или 24 500 гривен смотря какая сумма и лимит по карте Задержать в Донецке по Куприна 34 пятый этаж подъезд Стамотологии Анискевича Ваню,
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися