Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 лютого 2020, 19:25

Головне за вівторок: голосування за банкіра року та як заощадити на обслуговуванні кредиту

Кредитні відносини з банком або МФО не завжди складаються гладко. Приховані комісії, необхідність обслуговувати відразу декілька позик можуть стати важким тягарем. Але вихід є – домовитися зі своїм банком про пом'якшення кредитних умов або піти до іншого кредитора.

ОВДП втрачають привабливість. Що буде з бюджетом і гривнею

Вартість українських боргів знижується. Ставки за гривневими ОВДП впали нижче позначки 10% річних. Інвесторів це не радує — інтерес до держоблігацій остигає.

Банки блокують кожен десятий переказ ФОП на особистий рахунок без сплати податків

10% респондентів на питання «Мінфіну» «чи контролюють банки факт сплати податків ФОП при переказі коштів з підприємницького на особистий рахунок?» відповіли, що їх банк заблокував такий переказ.

До Києва їдуть ревізори МВФ

Команда експертів Міжнародного валютного фонду відвідає Київ для обговорення політики прискорення зростання економіки і забезпечення стабільності. Про це йдеться в заяві постійного представника МВФ в Україні Йости Люнгмана.

FinAwards 2020: Голосуємо за «Банкіра року»

Стартувало голосування в номінації «Банкір року» премії FinAwards 2020.

Із фонду вкладників Укрбуду вивели і присвоїли 180 мільйонів — ДБР

Із компанії «Житло-капітал», яка виступає фондом фінансування будівництва об'єктів Укрбуду, за 2016-2019 роки вивели понад 180 мільйонів гривень на рахунки підконтрольних фізосіб. Про це йдеться в постанові Державного бюро розслідувань.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися