Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 лютого 2020, 14:50

Очільник НАБУ про справу Приватбанку: Не відчуваємо плідної співпраці

Голова Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артем Ситник в інтерв'ю LIGA.net заявив, що детективи не відчувають плідної співпраці з експертними установами в розслідуванні справи Приватбанку.

Голова Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артем Ситник в інтерв'ю LIGA.net заявив, що детективи не відчувають плідної співпраці з експертними установами в розслідуванні справи Приватбанку.
Фото: nabu.gov.ua

Що кажуть в НАБУ

«Це складне розслідування, яке просувається не так швидко, як очікує суспільство. На жаль, ми не відчуваємо плідної співпраці в розслідуванні цього кейса, насамперед з боку експертних установ. Але ми не здаємося, будемо працювати, розслідувати», — повідомив Ситник.

На його думку, справа Приватбанку, а також уже закрита «справа рюкзаків Авакова» є причинами того, що депутати почали збирати підписи за його відставку.

Читайте також: Новий закон про компенсації за Приватбанк. Депутати йдуть назустріч Коломойському

Раніше повідомлялося

  • Справу Приватбанку Генпрокуратура передала в НАБУ на початку листопада 2019 року, втративши слідчі функції в рамках реформи.
  • Генпрокурор Руслан Рябошапка допускав, що до справи про виведення коштів з Приватбанку його колишніми власниками Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим можуть бути причетні колишні високопоставлені чиновники.

Читайте також: Приватбанк виплатив заводу Коломойського 22 мільйона

  • У Міністерстві фінансів не планують компенсувати колишньому власнику Приватбанку Ігорю Коломойському гроші за націоналізацію банку.

  • На зустрічі з послами країн Великої сімки в Офісі президента заявили, що, якими б не були судові рішення, підстав для повернення банку колишнім акціонерам немає.

  • Коломойський хоче $2 млрд компенсації за націоналізацію Приватбанку, яку вважає експропріацією.

Оформити кредитку Універсальна Gold Приватбанку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися