Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 січня 2020, 19:32

Головне за середу: Приват виплатив борг заводу Коломойського, адмінштрафи підвищили в 50 разів

Приватбанк 29 січня виплатив Нікопольського заводу феросплавів (НЗФ) Ігоря Коломойського 21,8 млн грн, виконавши рішення Господарського суду.

Клієнти Приватбанку вільно користуватимуться держпослугами зі смартфонів

Приватбанк отримав сертифікат Держспецзв’язку на цифрові ключі, що дозволять клієнтам вільно користуватися держпослугами зі смартфонів. 

Зовнішні загрози: Головні виклики для банківського сектору в 2020

Оптимістичну картину в банківському секторі можуть затьмарити окремі невирішені проблеми банків. Вони помітно вплинуть на діяльність фінустанов, якщо зовнішні шоки реалізуються.

Уряд збільшив адмінштрафи в 50-60 разів. Остаточне слово — за Верховною Радою

Кабінет міністрів збільшив штрафи за порушення правил пожежної та техногенної безпеки, хибні виклики поліції, швидкої та аварійних служб.

Споживачі газу в січні заплатять на 25% менше, ніж минулого року

Споживачі газу в січні заплатять 5 580 гривень за тисячу кубометрів з ПДВ без
транспортування. Це на 25% менше, ніж за відповідний період минулого року (7482,6 грн за тисячу кубометрів з ПДВ). Про це повідомила пресслужба Мінекоенерго.

Новий податок на авто з пробігом: як зміняться ринок і ціни

В Україні з'явиться новий податок на продаж вживаного транспорту, причому, досить високий. Платити доведеться 18% податку на доходи плюс 1,5% військового збору, тобто сумарно — майже 20% від вартості авто.

Коментарі - 1

+
+15
a987654321a
a987654321a
30 січня 2020, 0:27
#
Почему коломойский не в тюрьме .он же взяточник .такие решения судов без взятки не принимают .это вам скажет любой мало мальский юрист. это борьба с коррупцией .та не смешите не кого .одни олигархи задрали цены на энергоресурсы обворовывают население .другие обворовывают государственный бюджет через государственные  банки -через честные и неподкупные суды .и где тут борьба с коррупцией .интересно кто у нас отвечает за борьбу с коррупцией .человек котрый сам был замешан в коррупционных делах с игровым бизнесом в стране с рюкзаками для армии .ну насмешили борьба с коррупцией ведется самим коррупционером .это как в россии захарченко боролся сам с собой , но того хоть посадили не обидно .видно хоть какая то борьба ведется а у нас красивые разговоры .система поглощает всех на своем пути
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися