Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 січня 2020, 19:03

Головне за понеділок: кому Мінфін продав євробонди та які платіжні послуги надаватиме Rozetka

Україна 27 січня провела розрахунки за єврооблігаціями на суму 1,25 млрд євро з прибутковістю 4,375% і з погашенням у 2030 році. Цінні папери перебувають в лістингу на біржі Euronext Dublin.

НБУ дав добро: Rozetka надаватиме платіжні послуги

27 січня Національний банк погодив умови і порядок діяльності нового оператора послуг платіжної інфраструктури — компанії «Уапром».

Кінець місяця: чи є загрози для курсу

НБУ доведеться надолужувати згаяне і купувати валюту, підтримуючи курс долара на торгах. Але є ризик, що регулятор занадто захопиться викупом валюти з ринку. Це може стати небезпечним для курсу гривні і посилить тиск на неї.

Приватбанк видаватиме бізнесу дешеві кредити

Приватбанк відкрив прийом заявок підприємців і представників малого бізнесу на отримання пільгових кредитів в рамках нової державної програми стимулювання бізнесу «Доступні кредити 5-7-9%». 

Китайський вірус: Світові фондові ринки падають

Європейські акції різко знизилися в понеділок через коронавірус, який швидко поширюється.

Як відкрити рахунок в польському банку

Відкрити закордонний рахунок українцю можна. Але не так багато держав готові прийняти ваші гроші, як здається на перший погляд. Своїм досвідом відкриття рахунку в польському банку ділиться в блозі читач «Мінфіну».

Коментарі - 3

+
0
zyrandol
zyrandol
27 січня 2020, 19:08
#
Отличная статья про польские банки!
+
0
zyrandol
zyrandol
27 січня 2020, 19:11
#
А насчет курса, волатильность у нас маленькая, из консолидации хотелось бы выстрела в какую-то из сторон(да простят меня те, кто в баксе сидит).
Один, написанный мною, прогноз, до сих пор действует с небольшими правками. Кому интересно смотрите по ссылке в профиле.
+
0
zyrandol
zyrandol
27 січня 2020, 19:12
#
С фондой интересная ситуация, никакие войны не смогли ее хоть немного задеть, а какой-то вирус валит все подряд. Нефть страдает анриал.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися