Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 січня 2020, 19:00

Головне за тиждень: стратегія розвитку фінсектору та як вплине на курс можлива відставка прем'єра

Нацбанк та регулятори затвердили Стратегію розвитку фінансового сектору України до 2025 року.

Нацбанк оприлюднив Програму дій на 2020 рік

Національний банк України оприлюднив Програму дій на 2020 рік, яка є річною дорожньою картою для реалізації середньострокової Стратегії центрального банку.

Як заява про відставку Гончарука вплине на курс (відео)

Як політичні «розборки», пов'язані з черговим аудіо-скандалом щодо прослуховування наради чиновників і топ-менеджменту НБУ з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком вплине на курс.

З 13 січня в Україні використовуються тільки банківські рахунки IBAN

З 13 січня в Україні використовуються тільки банківські рахунки міжнародного стандарту IBAN. Рахнки тепер складаються з 29 буквено-цифрових символів.

Депозитні фокуси: як зміцнення гривні відбилося на динаміці вкладів

Ревальвація гривні минулого року зіграла злий жарт з валютними депозитами в банках. На перший погляд, вклади «тануть». Насправді – все не так просто.

Консенсус-прогноз — 2020: курс гривні, інфляція, ВВП

«Мінфін» попросив експертів спрогнозувати курс гривні, інфляцію і темпи зростання економіки у 2020 році. Публікуємо наш традиційний консенсус — прогноз.

Минулий рік банки завершили з рекордним прибутком. Лише у листопаді він перевищив 7 млрд грн, а за 11 місяців 2019 року – склав більше 59 мільярдів гривень. Це найбільший показник за всю історію банківської системи. Для порівняння: за 11 місяців 2018 року банки заробили лише 19,9 мільярдів гривень.

Мінімальна зарплата у світі та Україні. Чи можна вижити

Аналітики інтернет-порталу Picodi.com склали рейтинг зростання мінімальної заробітної плати в 2019 році. Серед 54 учасників дослідження Україна посіла 15 місце.

Ощадбанк знизив ставки за всіма депозитами фізосіб

Державний Ощадбанк з 15 січня знизив відсоткові ставки за депозитами у всіх валютах для фізичних осіб.

Нові зарплати для чиновників: Кабмін встановив сітку зарплат

Кабінет міністрів змінив принципи оплати праці і встановив сітку зарплат для топ-чиновників. Тепер інформацію про доходи міністрів щомісяця будуть публікувати на Урядовому порталі.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися