Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 січня 2020, 13:54

Переможці акції «Розіграш від топ-банків». Кому дісталися 50 000 гривень

«Мінфін» поспішає порадувати 13 щасливчиків, які перемогли в акції «Розіграш від топ-банків» і виграли грошові призи.

Розіграш від топ-банків, переможці, виграти подарунки, призи, вкладники, відкрити депозит, банки, участь в акції
фото: pixabay.com

Акція від «Мінфіну» стартувала в середині жовтня 2019 року. В її рамках серед банківських вкладників розігрувалися призи від 1 500 до 25 000 грн. Загальний призовий фонд становив 50 тис. грн.

Щоб стати учасником розіграшу, потрібно було зареєструватися на сторінці акції на «Мінфіні», вибрати зі списку один з банків, відкрити в ньому депозит і повірити в удачу.

Переможців визначали за допомогою сервісу random.org.

Отримуй більше з «Мінфіном»

Головний приз — 25 тис. грн. — виграв Сергій П. із Покровська, який оформив депозит в ПУМбі. «Раніше я вже брав участь в акціях, що проводяться сайтом, і залишився дуже задоволений невеликими, але приємними подарунками. Рекомендував його своїм рідним і друзям. Сьогоднішня звістка зміцнила мої наміри продовжувати співпрацю», — пише переможець.

Читайте також: Найкращий відгук грудня: Нюанси безкоштовної карти в британських фунтах від Пумб

Андрій Т. із Харкова і Олена Х. із Києва відкрили депозити в Банку Січ та Ідея Банку відповідно і виграли по 5 тис. грн.

Обидва переможці — постійні читачі «Мінфіну». За словами Андрія, він користується різними акціями від «Мінфіну» вже близько року.

Олена каже, що в її родині прийнято читати новини на «Мінфіні» і орієнтуватися на рейтинги та відгуки про банки при прийнятті фінансових рішень. «Побачивши інформацію про розіграші, вирішила спробувати долю, тим більше, що особливих зусиль з мого боку це не вимагало. Виграш став приємним сюрпризом до новорічних свят», — ділиться вона враженнями.

Дива трапляються: подарунки під ялинку

Новорічні подарунки дісталися ще 10 щасливчикам, кожен з яких отримав по 1,5 тис. грн. Призи вирушили у Львів, Маріуполь, Суми, Запоріжжя, Житомир, Дніпро.

«Не перший раз беру участь у акціях від «Мінфіну», завдяки програмі «Бонус до депозиту». Дуже просто, зручно і надійно. Раджу. Ризиків ніяких, а додатковий дохід гарантований. На цей раз пощастило набагато більше — виграла грошовий приз», — розповідає Ірина з Дніпра.

Щиро вітаємо переможців! Бажаємо нових звершень, приємних сюрпризів і, звичайно ж, тільки вигідних інвестицій. Сподіваємося, що наш фінансовий портал і надалі буде допомагати у вирішенні будь-яких фінансових питань.

Читайте також: Народний рейтинг у грудні: держбанки зміцнюють позиції

Слідкуйте за новинами на «Мінфіні», а також новими акціями та розіграшами, якими ми будемо радувати користувачів в 2020 році.

Не забувайте, що наша постійна програма «Бонус до депозиту» продовжує діяти. Ставши її учасником, можна отримати бонус до +3% до базової відсоткової ставки, яку пропонує банк.

Каталог Мінфіну — найкращий спосіб підібрати оптимальний депозит і отримати бонус до ставки!

Коментарі - 3

+
+53
QGS
QGS
11 січня 2020, 14:21
#
Пару выигрышей с миллионов вкладчиков, хотя бы 1000 человек наградили.
+
0
Tisha ™
Tisha ™
12 січня 2020, 23:31
#
Победители розыгрыша получили выигрыш. Всех остальных разыграют банки. :)
+
0
Гоша Иванов
Гоша Иванов
11 січня 2020, 15:33
#
Брехня...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися