Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 січня 2020, 15:35

Маркетинг «піднебесної»: Китайські банки пропонують свинину за депозит

Невеликі китайські банки пропонують вкладникам бонус у вигляді безкоштовної свинини, повідомляє nv.ua з посиланням на euromeat.

Що пропонують

В якості винагороди за депозит на суму від 10 тис. юанів (близько $1400, понад 32 тис. гривень) або більше банки у віддалених регіонах КНР пропонують потенційним вкладникам отримати від 0,5 кг до декількох кілограмів свинини. Все залежить від суми та строку вкладу.

В Україні теж можна отримати бонус до депозиту, причому у вигляді додаткового доходу. Отримати бонус до депозиту дуже просто! Для цього потрібно взяти участь у програмі БОНУС до депозитів. Оформіть внесок через «Мінфін» в одному з цих банків: Універсал Банк, Глобус, Альянс, Форвард Банк, ОТП Банк, Банк Січ, Агропросперис Банк, Альфа-банк, ПУМБ. Виберіть банк і отримаєте бонус!

Чому саме свинина

Вся справа в тому, що в результаті поширення вірусу африканської чуми свиней Китай відчуває дефіцит свинини. Цей продукт вже подорожчав вдвічі.

Китай — власник найбільшого в світі поголів'я свиней. Тим не менш, через вірус АЧС він втратив більше 50% своїх запасів. І прогноз не втішний — очікується, що 2020 рік стане піковим в поширенні вірусу.

Країна всіляко намагається компенсувати втрати. Зокрема, з 1 січня 2020 року Китатй знизив ввізні мита на ряд товарів, у тому числі — на заморожену свинину.

Так чи інакше, але проблема стала настільки гострою, що це дає китайським банкам можливість використовувати дефіцитний продукт у своєму маркетингу.

Читайте також: Які акції підготували банки до Нового року

Коментарі - 4

+
0
sanch ☺
sanch ☺
7 січня 2020, 11:47
#
Первое впечатление складывается, что именно тех 50 % африканских свинок и раздают в банках. Сразу три проблемы решается утилизация мяса, борьба с перенаселением и невозвратные депозиты от населения.
+
+21
yarg
yarg
7 січня 2020, 15:46
#
Людям этот грипп не опасен
+
+6
AleksandrBank
AleksandrBank
7 січня 2020, 12:15
#
За 100 тыс дол на депозит дают живую свинью?
+
0
sanch ☺
sanch ☺
7 січня 2020, 17:50
#
Могут подсунуть свинью, когда захотите забрать
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися