Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 грудня 2019, 15:21

Які акції підготували банки до Нового року

Новорічні розпродажі та акції стартували не лише у торгівельних мережах. Напередодні новорічних свят банки також радують клієнтів спеціальними пропозиціями. Варіанти є і для тих, хто хоче з вигодою розмістити гроші, і для тих, кто планує їх позичити у банка. 

Депозити

Останнім часом банки не дуже панькаються з вкладниками. Одночасно з тим, як НБУ знижує облікову ставку, і найбільші банки, і невеликі установи зменшують дохідність за депозитами. Тому підвищені відсотки за вкладами привертають особливу увагу. Хоча, щоб їх отримати, доведеться поспішити. 

ПУМБ 

У ПУМБі вкладники можуть отримати додатковий 1% річних до ставки за депозитом. Всі бажаючі взяти участь в акції повинні пройти опитування і вибрати оптимальний для себе вид вкладу. Опитування можна пройти на сайті фінустанови або проконсультуватися з цього приводу з працівником банку.

Після цього на телефон кожному учаснику акції буде відправлений промокод. Він дасть клієнту право відкрити один з трьох депозитів з підвищеною ставкою — «Прибутковий», «Накопичувальний» або «Вільний». Програми передбачають різні умови в частині дострокового зняття коштів і нарахування відсотків. Максимальна процентна ставка — 16% — передбачена за депозитом «Прибутковий». Акція буде діяти до кінця грудня.

Укргазбанк

До 2% річних до базової ставки за депозитами у гривні пропонує Укргазбанк. Як пояснюють в установі, кожен клієнт, який розмістить один з акційних депозитів отримає скретч-карту, в якій буде зазначено — яку надбавку до ставки отримає клієнт. Виграти можна додаткові 0,4, 1 або 2 відсотки річних. Без бонусів максимальна ставка за депозитами, що беруть участь в акції, становить 14,4%.

Строк розміщення депозитів, за якими проводиться акція – від 1 місяця до року. Новорічна пропозиція  діятиме до кінця січня наступного року.

Південний

Так само до 31 січня проводить акцію банк Південний. Тут пропонують розмістити депозит на 3 місяці з прогресивною ставкою. Відсотки за депозитом щомісячно зростатимуть, поки не досягнуть максимума - 18% річних. Середня ставка за весь термін депозиту становитиме 15,67%. Вклад передбачає щомісячне отримання відсотків та можливість поповнення вкладу. Мінімальна сума, яку потрібно віднести до банку, щоб взяти участь в акції – 10 тис. грн.

Універсал Банк

Бонуси за оформлення строкових депозитів пропонує і Універсал Банк. Акція передбачає розіграш для клієнтів, які відкриють депозит на суму від 10 тис. грн на 3, 6 або 12 місяців.

Вкладники зможуть виграти додаткову ставку до депозиту від 0,25 до 5% річних, а також грошові виплати: 200, 500 чи 1000 грн. Взяти участь у розіграші можна до 17 січня.

А-Банк

Свою акцію «Зимовий запас» заздалегідь розпочав А-Банк. Вона діє з середини жовтня і завершиться 15 січня. В установі пропонують отримати додатковий 1% до депозиту на суму від 10 тис. грн. Строк вкладу повинен становити від 3 до 12 місяців.

За депозитом в гривні на 12 місяців, що було відкрито  онлайн, банк обіцяє дохід 17,5% річних з урахуванням бонусу. Такі умови діють, якщо ви отримуєте проценти щомісячно. За умови капіталізації відсотків, ставка сягне 18,97%, — повідомляють в банку.

МТБ Банк

Новорічні свята співпали з відзначенням дня народження МТБ Банку. Тому не зовсім зрозуміло, до якої саме події в установі запропонували підвищені ставки до депозитів. В будь-якому разі додатковий 1% річних до базової дохідності можуть отримати всі вкладники, які відкриють депозит до 13 січня. За звичайних умов максимальна ставка за строковим вкладом становить 14,4%.

Також між вкладниками буде розіграно 10 смарт-годинників Apple Watch та подорож до Парижу.

Розмісти депозит у надійному банку та отримай додаткові до 3% річних від «Мінфіну»

Міжнародний інвестиційний банк

Впродовж всієї зими розмістити депозит «Святковий» пропонує Міжнародний інвестиційний банк. За умовами акції відкрити можна як гривневий, так і валютний вклад на строк 90 або 180 днів. Ставка у гривні становитиме 15 і 16% відповідно, а в доларах – 3 і 4%. Умови вкладу передбачають можливість дострокового - повного чи часткового — зняття коштів.

Комінвестбанк 

До кінця грудня можна розмістити депозит «Подарунковий» у Комінвестбанку. Термін акційного вкладу становить 6 місяців, а відкрити депозит можна в гривні, доларах чи євро. Відсоткова ставка становитиме 17,5% у гривні і 4% у валюті. Відсотки за вкладом банк виплачуватиме щомісячно, а ось дострокове розірвання договору не передбачене.

Якщо ж ви не встигатимете звернутись до банків в період акцій — завжди можна скористатись бонусами від «Мінфіну». З нашею програмою додатковий відсоток до ставки можна отримати весь рік.

Бонуси і подарунки

Райффайзен Банк Аваль

Банк нараховує на карту клієнтів додаткові бали, якщо вони  розраховуються карткою Visa Fishka. Акція діє в обмеженому колі магазинів. Для прикладу, за покупки в Будинку іграшок, мережі Prostor і супермаркетах Фуршет банк нарахує бали у розмірі  10% від вартості товару. З повним переліком партнерів акції можна ознайомитись на сайті банку.

Таскомбанк

Виграти подорож можна, взявши участь у акції від Таскомбанку.

Для цього потрібно: 

  • оформити одну з запропонованих установою карток: Велика п’ятірка або #PudraCard
  • розрахуватися кредитними коштами чи зняти їх.

Участь у розіграші братиме кожен чек на суму від 500 грн. Банк розіграє два сертифікати на подорож кожен вартістю 30 тис. грн. Обрати напрям руху можна буде самостійно. Акція триватиме до кінця січня.

Креді Агріколь

При купівлі акційних страхових полісів у відділеннях Креді Агріколь Банку до 17 січня, ви отримаєте шанс виграти подушку для подорожей та чохол для валізи. Це, звичайно, не поїздка за кордон, але ці подарунки точно стануть вам у нагоді, якщо ви виграєте подорож в іншій акції.

Кредити

Відразу кілька банків пропонують на новорічні свята взяти кредит на більш вигідних умовах.

Райффайзен Банк Аваль

Кредит готівкою у Райффайзен Банку Аваль до 25 грудня можна оформити без сплати страхового платежу. Сума позики — до 300 тис. грн, а термін - до 60 місяців для нових клієнтів.

Ті, хто отримує через Райффайзен зарплату, може розраховувати на більшу суму та довший час виплат. Як зазначають в банку, відсутність страховки зробить кредит дешевше на 10%.

Ідея Банк

До кінця грудня дешевші цільові кредити готівкою пропонує Ідея Банк. У звичайний час ставка за кредитом становить 11,99% річних, а напередодні свят — лише 1,99%. Однак, як зазначають в установі, завдяки цій ставці кредит стане дешевшим не в 6 разів, а вполовину. Справа в тому, що залишаться інші платежі: страхування та плата за обслуговування кредиту.

Цільовий кредит означає, що банку потрібно буде довести, що позика витрачена саме на потреби, передбачені договором. Це може бути побутова техніка, нерухомість, будівельні матеріали тощо.

Знижка в Ідея Банку передбачена і на звичайний кредит на суму до 500 тис. грн. Звичайна ставка за таким кредитом — 23,99% річних. У передсвяткові дні вона становить 11,99%.

ПУМБ

ПУМБ також підготував для клієнтів святкові пропозиції. Розраховуючись картами «всеМОЖУ» або «soloМАНДРИ» з сервісом «Плати частинами», клієнти банку можуть оплатити частинами будь-які товари в будь-яких магазинах. Оплату можна розтягнути на 3 місяці. Єдина умова — вартість покупки повинна перевищувати 1 тис. Грн.

У ПУМБ стверджують, що ніяких переплат і прихованих комісій не буде. Акція діятиме до кінця січня наступного року.

Читайте такожЯк заробити в Новий рік: 10 найбільш затребуваних послуг

Правекс Банк

Ті, хто зараз оформить споживчий кредит в Правекс Банку, на перший місяць матиме пільгову ставку. До кінця лютого 2020 року кредитор нараховуватиме відсотки за ставкою лише 0,01% річних. Але з початку березня реальна відсоткова ставка вже становитиме 19,5%.

В контакт-центрі повідомили, що детальніше про умови можуть розповісти лише у відділенні банку, тому не виключено, що кредит передбачає й інші комісії та платежі.

Олексій Писарев

Коментарі - 9

+
0
yarrrrikkk
yarrrrikkk
24 грудня 2019, 15:53
#
По депозиту в гривне на 12 месяцев, который был открыт онлайн, банк обещает доход 18,5% годовых с учетом бонуса. Такие условия действуют, если вы приобретаете проценты ежемесячно. При условии капитализации процентов, ставка составит 20,15%

В А-Банк с 21 декабря максимальная ставка с акцией уже 17,5% . А при капитализации - 18.97%. Поправьте пожалуйста
+
+49
Олексій Писарев
Олексій Писарев
24 грудня 2019, 16:05
#
Швидко банки почали знижувати ставки. Не встагаємо за ними) Дякую, що звернули увагу, виправили.
+
+34
16101978
16101978
24 грудня 2019, 16:49
#
З початку відсоткові ставки зменшують, а потім АКЦІЯ.
+
0
Stich626
Stich626
25 грудня 2019, 6:47
#
Когда в ведут дистанционное открытие депозитов,тогда так быстро не будут снижать
А так пользуются ,что не совсем удобно с малого городка или села ехать искать отделение,которого и быть не может рядом,а так пользуясь монопольным положением,режут ставки ,а кредиты не снижают
+
0
ivavin
ivavin
25 грудня 2019, 18:48
#
Так воно ж вроді вже давно є, не знаю чи всюди, але в монобанк та приват через мобільний додаток відкривається будь-який депозит
+
0
vit555z
vit555z
10 січня 2020, 15:38
#
Про Приват лучше не надо... У них вообще бред - если открывал депозит в отделении, то по его окончании, переоформить через П24 уже не можешь! Надо переться в отделение, там расторгнуть, а потом уже - открывай через онлайн - пожалуйста...
+
+30
shtekkerotto
shtekkerotto
25 грудня 2019, 10:34
#
Почти у всех банков одна акция - минус 1-3% по всем вкладам. Здорово наказали тех, кто ждал новогодних акций для оформления депозитов. Джекпот для тех, кто планировал конвертировать бакс в гривас для этого.
+
+38
SergS7
SergS7
25 грудня 2019, 12:16
#
Відносно кредитів під 2-12 % - нагла брехня Ідея-банку. Тому що відсоткову ставку просто назвали комісією. Не варто було навіть згадувати в статті брехунів.
Відносно депозитів - ще 3 тижні тому в ПБ діяла ставка для клінтів-отримувачів виплат - 19,25 %
+
0
vit555z
vit555z
10 січня 2020, 15:40
#
А сейчас в Привате резко рубанули ставки...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися