Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 грудня 2019, 19:24

Головне за п'ятницю: депозитний огляд, знижки на квартири та що чекає на МФО

Час високих заробітків для банківських вкладників підійшов до кінця. За останні два тижні 11 з 28 великих банків «зрізали» дохідність депозитів у гривні. Максимальна ставка впала з 18,5% до 18%.

Що чекає на мікрофінансові компанії, якщо в Україні повториться криза

Якщо в Україні вибухне фінансова криза, ринок мікрокредитування може розвиватися по одному з двох сценаріїв. Про це в коментарі «Мінфіну» розповів фінансовий аналітик YouControl Роман Корнилюк.

Катерина Рожкова про МВФ, суди Привату та вклади в Ощадбанку (відео)

Головне з інтерв'ю першої заступниці голови НБУ Катерини Рожкової — у короткому відео на youtube-каналі «Мінфіну».

НБУ публікуватиме офіційний курс гривні за 1 долар замість 100

Національний банк вирішив змінити числове значення офіційного курсу гривні до долара. Відтепер воно буде визначатися як сума гривень за 1 одиницю іноземної валюти.

Бюджетники зможуть отримувати гроші через будь-який банк

Уряд зняв обмеження щодо переліку банків, через які працівники бюджетних установ можуть отримувати зарплату та інші виплати.

Газпром заплатив Нафтогазу $2,9 мільярда боргу

Російський Газпром заплатив Нафтогазу $2,9 млрд, які присудив Стокгольмський арбітраж щодо спору про контракт на транзит. 

Найпопулярніше на «Мінфіні» за 2019 рік

За рік «Мінфін» опублікував величезну кількість новин, статей, оглядів, інтерв'ю, блогів, коментарів, опитувань і путівників. Що читали найактивніше?

Знижки на квартири до Нового 2020 року

Новорічні акції добігають кінця, проте ще є час, щоб знайти свою квартиру у Києві. Докладно — в огляді святкових пропозицій забудовників від порталу «Мінфін».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися