Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 грудня 2019, 12:39

Найбільш популярне на «Мінфіні» за 2019 рік

За рік «Мінфін» опублікував величезну кількість новин, статей, оглядів, інтерв'ю, блогів, коментарів, опитувань і путівників.

За рік загальна кількість переглядів сторінок порталу «Мінфін» зросла майже на 50% до понад 218 млн.

Підбиваючи підсумки року, завжди цікаво дізнатися, які теми користувалися найбільшою популярністю у читачів. Найбільшу кількість переглядів у 2019 році отримували теми, присвячені ситуації на валютному ринку. І це не дивно, так як гривня несподівано для більшості населення почала зміцнюватися і тіснити долар. По мірі того, як вона долала чергові психологічні бар'єри, зростав інтерес аудиторії «Мінфіну» до валютних прогнозів і коментарів.

Серед «валютних» матеріалів лідером виявилася стаття «Обвал долара: чому краще купити валюту зараз» (понад 254 тис. переглядів).

Наступна за популярністю стаття валютної тематики – «Експерти спрогнозували курс долара після Нового року» (майже 132 тис. переглядів).

Іншими словами, в незрозумілій та важко прогнозованої ситуації люди шукали відповіді на питання, як їм убезпечити свої заощадження від валютних коливань. Особливо якщо врахувати, що зміцнення гривні відбувалося на тлі триваючого зростання цін. Не дарма ж в першу десятку найбільш читаних статей валютної тематики увійшла: «Курс з'їдає депозити. В Приваті і Ощаді пояснили, чому «худнуть» рахунки фізосіб», яка набрала більше 96,7 тис. переглядів

Якщо ж брати інші тематики, то найбільшу кількість переглядів зібрали такі статті та огляди:

  1. З 1 липня буде скасовано нічний тариф на електроенергію. Оновлено

  2. Рада внесла зміни до Кзпп. Скільки тепер платитимуть роботодавці-порушники

  3. Пенсійний фонд перерахує пенсії. Що зміниться

  4. Vodafone запустив два бюджетних тарифи

  5. Як зареєструвати «ФОП» в 2019 році. Інструкція для чайників

  6. Земельний податок-2019. Хто, коли і скільки повинен платити

  7. Ефект «Укрбуду»: що відбувається з великим забудовником і до чого готуватися покупцям квартир

  8. НБУ введе оновлені купюри 50 і 200 гривень (фото)

  9. Як закрити ФОП. Покрокова інструкція

  10. Протистояння держбанків: з Приватбанку забирают депозити, до Ощадбанку - несуть 

Як бачимо, протягом року читачів найбільше за все цікавили теми, що стосуються всіляких тарифів, зборів і податків, ринку праці, пенсій, а також порад з підприємництва. Окремо стоїть резонансна тема ринку нерухомості, пов'язана зі скандалом навколо зміни власників і призупиненням будівництва об'єктів компанії «Укрбуд».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися