Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 грудня 2019, 19:31

Головне за середу: держбюджет-2020 підписано, а прожитковий мінімум зросте вдвічі

Президент Володимир Зеленський підписав закон № 2000 про Державний бюджет України на 2020 рік. Про це свідчить інформація на сайті Верховної Ради.

Боротьба з бідністю. Кабмін схвалив підвищення прожиткового мінімуму

Уряд схвалив законопроект, який дозволить у подальшому підвищити прожитковий мінімум, за попередніми розрахунками, до 4200 грн на місяць. Про це в своєму Telegram-каналі написав прем'єр Олексій Гончарук.

Експерти очікують від НБУ зниження облікової ставки на 1,5%

Нинішня реальна облікова ставка одна з найвищих у світі і за нинішніх умов Нацбанк буде її знижувати. Про це розповів фінансовий аналітик групи ICU Михайло Демків, повідомляє журналіст «Мінфіну».

Нова програма МВФ: Україна отримає 5,5 млрд доларів

Україна домовилася із Міжнародним валютним фондом про нову програму співпраціна три роки. Фонд пообіцяв допомогу розміром $5,5 млрд. Та які ще завдання має виконати Україна для отримання цієї допомоги.

Кабмін подав закон, який заборонить повертати Приват та інші банки екс-власникам

Проект закону  змінює законодавство щодо виведення неплатоспроможних банків з ринку. Зокрема, заборонить повертати Приватбанк його колишним власникам.

Держава готова витратити 5 мільярдів на дешеві кредити для бізнесу

На програму здешевлення кредитів для бізнесу в межах програми «Повертайся та залишайся» у 2020 році уряд планує витратити 5 мільярдів гривень.

Коментарі - 2

+
+5
dimadamage
dimadamage
11 грудня 2019, 20:30
#
Тоесть у нас и минимальная зарплата и прожиточный минимум выше чем в рф будет...класс...бомжи на севере... ))
+
0
alexzandr
alexzandr
12 грудня 2019, 10:38
#
Не, не будет. даже с повышением. хз что там в раше в планах, но наш минимум на след год, даже с тем что его в 2 раза повысят, все равно останется ниже их текущего.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися