Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 грудня 2019, 19:01

Головне за вівторок: ціна газу в грудні, гарантована сума в 600 тисяч, і чому плаваючий курс є правильним

Національний банк України вирішив простою мовою пояснити, чому плаваючий курс є правильним режимом для України. Про це йдеться на сторінці у Facebook.

Як єврооблігації України відреагували на новини щодо угоди з МВФ

Українські єврооблігації позитивно відреагували на новини щодо досягнення Україною домовленостей з МВФ про нову програму співпраці на $5,5 мільярда доларів терміном на 3 роки.

Гарантовану суму за депозитами треба підвищити до 600 тисяч

За даними Фонду гарантування вкладів фізосіб, сьогодні під його захистом перебуває понад 98% депозитів населення в банках-учасниках Фонду. А от сума, яка підпадає під гарантії, не дотягує і до 45%. Тобто у разі кризи або нового банкопаду, половина вкладів може просто зникнути в «чорній дірі». Ідеться про величезну суму — майже 260 млрд грн.

Нафтогаз знизив ціну на газ для населення на 13%

Нафтогаз знизив на грудень ціну на газ для населення на 13% — до 4277 гривень за тисячу кубометрів (без урахування ПДВ, націнки газзбутів і транспортних витрат). 

Ліміт на продаж землі «в одні руки» можуть зменшити — Разумков

Граничний ліміт концентрації землі сільськогосподарського призначення в одних руках може бути зменшений з 200 га до 50 га. Про це заявив голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

НБУ змінив порядок випуску банківських карток

Національний банк удосконалив порядок випуску банківських карток в Україні та порядок їх використання.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися