Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 грудня 2019, 16:13

На Нову митницю направлять 480 мільйонів: як їх використають

На налаштування інфраструктури та належної роботи митниці буде направлено близько 480 млн грн. Про це під час презентації Нової митниці розповів голова ДМС Максим Нефьодов, передає Укрінформ.

На налаштування інфраструктури та належної роботи митниці буде направлено близько 480 млн грн.
Фото: focus.ua

Куди підуть гроші

За словами Нефьодова, гроші підуть на реконструкцію і добудову пунктів пропуску, на введення в експлуатацію сканерів і закупівлю вагових комплексів.

«Ми працюємо в межах наявного старого бюджету. У новий бюджет закладено на інфраструктуру близько 480 млн грн. Це кошти, які будуть витрачені на реконструкцію і добудову 12 пунктів пропуску, на введення в експлуатацію сканерів, на закупівлю вагових комплексів», — сказав він.

Читайте також: Нова митниця показала результат. Бюджет поповнено на 30,3 мільярда

Як повідомлялося раніше, до кінця 2020 року планується завершити 12 пріоритетних пунктів пропуску, 2 пункти — до кінця 2021 року і ще 2 — до кінця 2022 року. Крім цього, в планах додатково укомплектувати три пункти сканувальними системами.

Читайте також: Нефьодов розповів, коли запрацює електронна митниця

Раніше повідомлялося

  • 8 грудня в Україні офіційно розпочала роботу нова Державна митна служба України.
  • У листопаді ДМС перерахувала в державний бюджет 30,3 млрд грн.
  • Президент підписав законопроект №1048, який вносить зміни до Митного кодексу України щодо деяких питань функціонування авторизованих економічних операторів (АЕО). Тепер оформляти товари на митниці стане простіше.
  • Нагадаємо, 5 липня Кабмін звільнив Максима Нефьодова з посади заступника міністра економічного розвитку і торгівлі та призначив головою Державної митної служби, яка в рамках податкової реформи відокремилася від Державної фіскальної служби.

Читайте також: Нефьодов показав, як буде реформувати митницю (презентація)

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися