Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 грудня 2019, 14:26

Закриття хедж-фондів. Великі інвестори втрачають інтерес до криптовалют

Нестабільність курсів криптовалют та закриття 70 хедж-фондів викликає побоювання у великих інвесторів. Якщо така тенденція продовжиться, то орієнтовані на криптовалюти хедж-фонди можуть перестати існувати,. Про це пише finclub з посиланням на Bloomberg.

Нестабільність курсів криптовалют та закриття 70 хедж-фондів викликає побоювання у великих інвесторів.
Фото: epravda.com.ua

Результати дослідження

Згідно з дослідженням Crypto Fund Research, в поточному році вже закрилися 70 таких хедж-фондів, які інвестували фінанси пенсійних накопичень, сімейних офісів і заможних користувачів.

При цьому кількість відкритих в цьому році фондів майже в два рази менше ніж у 2018 році.

Більшість фондів, що закрилися, знаходились у Північній Америці (28) та Європі (23). В азіатських країнах припинили роботу 14 фондів, і ще 3 фонди були з інших регіонів.

crypto2

Причина закриття

Побоювання інвесторів експерти пояснюють поганим законодавчим регулюванням криптовалют. Цьому також сприяє нестійкість курсу криптовалют. Наприклад, з початку року курс Bitcoin виріс практично вдвічі, а зараз він на 40% нижче свого піку в червні.

crypto1

У свою чергу генеральний партнер кріптовалютного інвестиційного фонду Blockchain Capital LLC Спенсер Богарт вважає, що інтерес інституційних інвесторів до Bitcoin — вже хороший знак. За його словами, цієї криптовалюті тільки 10 років, і вона має більший успіх, ніж можна було б очікувати 3-4 роки тому.

 Інвестування з заставними гарантіями від Cronvest

Коментарі - 7

+
+58
mary27
mary27
7 грудня 2019, 19:05
#
Конец пузыря ''криптовалют''.
Сейчас начнется паническое бегство.

И да, инвестировать активы НПФов в акции хэдж-фондов, которые в свою очередь инвестируют в ''криптовалюты'' — это дно.
+
+11
Romich
Romich
8 грудня 2019, 13:52
#
А я думал паническое бегство было осенью 2018. Отменяется? Вы что незнаете как это работает, раскрутят цену к прошлой вершине, и опять начнут продавать квартиры, машины, матрасы трусить, у цыган на вокзале «бетховены» покупать. Только кто умнее участвует сейчас, и чем больше паники что все пропало тем лучше для инвесторов. Я и не против скама, мне то что, я не разработчик, а инвестировать всегда есть во что.

Но изучите движение биткоина по самым крупным кошелькам в последнее время, Топ 100 например, никто ничего не продает, а только закупает ещё с 2016 года. Масса биткоинов на кошельках просто огромная, продать её не получится сейчас сразу, или даже постепенно, не хватит ликвидности. А это как раз те люди что правят балом в криптомире. Значит час не пришёл ещё, да и сама идея блокчейна не умрет это однозначно, это используют уже давно много компаний, не для спекуляций, но всё же.

Ну а кризис как грянет то всё по другому запоют, даже 1% от массы фондового рынка, который хлынет в крипту взвентит цену нехило.
+
+29
Viking1
Viking1
7 грудня 2019, 21:58
#
Никакого конца для криптовалюты не будет
+
+15
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
8 грудня 2019, 8:56
#
Але біткойн і по 100 кілобаксів не стане, як багато обіцяли.
+
0
kingcity
kingcity
8 грудня 2019, 21:22
#
Ще один «криптогуру» спеціально зареєструвався на форумі щоб сповістити нам про «криптомайбутнє».
+
+15
mary27
mary27
8 грудня 2019, 22:11
#
Не мешайте человеку чесать свое ЧСВ)
+
0
Romich
Romich
9 грудня 2019, 12:39
#
Дайте угадаю, купили по 20000?)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися