Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 грудня 2019, 10:36

Приватбанк випускає картки для фрілансерів з індивідуальним дизайном

Приватбанк спільно із сервісом Freelancehunt регулярно проводить акції з випуску безкоштовних карток з індивідуальним дизайном для фрілансерів з України. 2 грудня стартувала вже третя подібна активність з випуску карток Mastercard: перші дві зі схожою механікою були реалізовані з картками MasterCard та Visa.

Будь-який зареєстрований користувач ресурсу, як замовник, так і виконавець, може отримати персоніфіковану картку з унікальним дизайном безкоштовно. За даними Приватбанку, його послугами користуються понад 400 тисяч IT-спеціалістів і фрілансерів. Згідно з останньою статистикою Freelancehunt, платіжними картками Приватбанку розраховуються 72,15% замовників сервісу, а отримують оплату 88,27% виконавців.

Як фрілансерам отримати призи та картки Mastercard з дизайном від Freelancehunt

Для фрілансерів — учасників акції, крім карток, передбачені цінні призи:

  • гарнітури Apple AirPods 2019;

  • сертифікати Rozetka на 1000 грн;

  • портативні батареї Xiaomi;

  • брендовані парасольки.

Призи розігруються на кожному етапі акції. Сама акція проводиться в три етапи з 2 грудня 2019 по 2 березня 2020 року, кожен з яких триває 1 місяць.

Щоб отримати подарунки, необхідно виконати такі умови:

  • бути зареєстрованим на Freelancehunt як фрілансер;

  • працювати на сервісі за схемою безпечної співпраці з резервуванням коштів через Сейф;

  • здійснювати виведення коштів на картку Mastercard від Приватбанку, загальна сума яких має становити не менше від 2000 грн на кожному етапі акції;

  • здійснити 3 і більше транзакції з будь-яких карток Mastercard від Приватбанку, що включають оплату товарів чи послуг.

Mastercard з дизайном від Freelancehunt для всіх користувачів

Крім того, будь-який користувач ресурсу під час дії акції може безкоштовно отримати картку Mastercard від Приватбанку з ексклюзивним дизайном, фото і можливістю безконтактної оплати. Для оформлення карток використані фірмові стікери Freelancehunt, які спеціально розроблені для спілкування фрілансерів на майданчику та в каналі Telegram.

Про Приватбанк

Приватбанк є лідером банківського ринку України, і серед фрілансерів він також має найбільшу популярність. Крім того, за результатами щорічного рейтингу провідних банків країни, Приватбанк став найкращим українським онлайн-банком. Тому не дивно, що віддалені спеціалісти обирають саме електронні сервіси, оскільки це дозволяє їм працювати з будь-якої точки світу і не прив'язуватися до певного робочого місця.

Про Freelancehunt

Freelancehunt — один з провідних фріланс-майданчиків у СНД. Сьогодні тут зареєстровано близько 700 тис. користувачів. З них понад 175 тис. — це замовники, які шукають спеціалістів для виконання своїх проектів у галузі IT та інших сферах бізнесу, і більш як 500 тис. — виконавці.

Майданчик надає велику кількість сервісів для найбільш ефективної взаємодії замовників з фрілансерами, серед яких є Сейф — безпечна співпраця з резервуванням коштів, Бізнес Сейф — для юридичних осіб, які оплачують з розрахункового рахунку, а також Конкурси — дозволяють вибирати не виконавця для роботи, а найкращу роботу з готових варіантів.

Коментарі - 1

+
0
kingcity
kingcity
5 грудня 2019, 11:52
#
Судячи по новинам, чим Приват зараз найактивніше займається - так це дизайном карт. На більше їх уже не вистарчає.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися