Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 грудня 2019, 16:10

НБУ просить Раду покарати Дубінського за публічні образи (лист)

Національний банк направив лист спікеру Верховної Ради з приводу нецензурних висловлювань у дуже жорсткій формі депутата Олександра Дубінського («Слуга народу») на адресу правління НБУ. Про це йдеться в листі Нацбанку до спікера Ради, а також главам регламентного і фінансового комітетів, пише Лига.

Національний банк направив лист спікеру Верховної Ради з приводу нецензурних висловлювань у дуже жорсткій формі депутата Олександра Дубінського («Слуга народу») на адресу правління НБУ.
Фото: ukrinform.ru

Про що йдеться у листі

  • Регулятор просить з'ясувати, чи є Дубінський автором образливих повідомлень в соцмережах на адресу керівництва НБУ.

  • В НБУ звертають увагу на повідомлення на сторінці Dubinsky.pro в соціальній мережі Facebook і додатку Telegram, в яких в грубій і нецензурній формі коментується позов Нацбанка до Дубінського про захист ділової репутації.

Читайте також: Нацбанк заявив про тиск з боку Коломойського

  • Регулятор також просить в разі підтвердження авторства надати правову оцінку його діям і вжити заходів для їх запобігання в майбутньому.

Раніше повідомлялося

Солом’янський районний суд міста Києва 12 листопадавідкрив провадження за позовом Нацбанку до депутата ВР Олександра Дубінського про захист ділової репутації центрального банку.

Коментарі - 5

+
+45
yarg
yarg
4 грудня 2019, 16:30
#
Снимут неприкосновенность, сядет Дубинский за воровство и махинации, да и узнает — как оно бывает…
+
0
bonv
bonv
4 грудня 2019, 18:54
#
Центральный банк Украины обвиняет олигарха Игоря Коломойского в «терроре и давлении», передает Интерфакс-Украина со ссылкой на пресс-службу НБУ. Центральный банк сообщил, что семьи сотрудников подвергаются нападениям. На прошлой неделе НБУ заявил, что стал жертвой кампании преследования, включая спекуляции и клевету в СМИ, оплачиваемые агрессивные акции, протестующих возле штаб-квартиры, и несанкционированные попытки проникнуть на территорию центрального банка.
Тиск з боку Коломойського на НБУ посилюється…
«Рожкова, заяву на стіл!» Активісти знесли ворота під будинком заступниці Смолія (відео, фото)
Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/society/10780526-rozhkova-zayavu-na-stil-aktivisti-znesli-vorota-pid-budinkom-zastupnici-smoliya-video-foto.html
+
+8
Andrey M
Andrey M
4 грудня 2019, 17:21
#
Хамовитий недожурналіст, який типу проводив «жерналістські розслідування» та продавав їх, ну а ті хто відмовлялися купити розслідування про себе — потрапляли в ефір.
У мене товариш більше 10 років тому був у нього керівником в виданні (наче називалося Економічний тиждень), яке належало Тигіпку. Він вже тоді вирізнявся цими «достоїнствами»…

Вірний «Санчо Пансо» Коломойського, і цим все сказано.
+
0
05974950
05974950
4 грудня 2019, 18:51
#
Колишній кадидат на топ позицію. І цим все сказано ))
+
0
bonv
bonv
4 грудня 2019, 18:37
#
Дубінський гавкає на НБУ тільки з подачі Коломойського..
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися