Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 грудня 2019, 19:49

Головне за вівторок: дедлайн для банків, кредити під 5% та скільки банки готові платити за великі вклади

Банки будуть зобов’язані розкрити повну інформацію про послуги на сайтах через три місяці, а у рекламі – через шість. Про це йдеться в нових правилах регулятора.

Що більше, то краще. Скільки банки готові доплачувати за великі депозити

За даними Нацбанку, на початок осені майже 100 тис. українців тримали в банках депозити, що перевищують 500 тис. грн. Ще у 300 тис. осіб вклади становили від 200 до 500 тис. грн. Їх загальний обсяг перевищував 254 млрд грн.

Україні вперше вдалося розмістити доларові ОВДП під ставку менше 4%

Мінфін на аукціоні 3 грудня запропонував інвесторам номіновані в гривні держоблігації з терміном обігу 3 місяці та 3 роки, а також цінні папери, номіновані в іноземній валюті з терміном обігу 1,2 та 2 роки. 

Повертайся і залишайся. Зеленський пообіцяв доступні кредити

Президент Володимир Зеленський анонсував державну програму кредитування бізнесу «Повертайся і залишайся». Мета програми — повернути додому українських заробітчат і надати доступні кредити на власну справу. 

Маркарова про ПДФО: Передумови для зниження є

Перевиконання державного бюджету в 2020 році створить передумови для зниження податку на доходи фізичних осіб (ПДФО). Про це розповіла міністр фінансів Оксана Маркарова.

В Україні запустили грошові перекази в Viber

Компанія Mastercard і Rakuten Viber в партнерстві з Neopay і Edenlab запустили в Україні сервіс грошових переказів Moneytou. Сервіс дозволяє переказувати кошти безпосередньо в додатку Viber. Про це повідомили представники компаній на презентації продукту.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися