Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 грудня 2019, 19:15

Головне за понеділок: новий прожитковий мінімум, штраф Ощадбанку і зниження тарифів на тепло на 50%

З 1 грудня прожитковий мінімум для працездатних громадян збільшено з 2007 грн до 2102 грн. Зміни набрали чинності відповідно до закону про держбюджет на 2019 рік.

Фінмоніторинг: Нацбанк оштрафував чотири банки

Національний банк України в листопаді оштрафував чотири банки, зокрема Ощадбанк, за порушення законодавства у сфері фінансового моніторингу.

Хто розкручує історію з боргами Приватбанку і чим закінчаться суди

Минулого тижня стало відомо, що найбільший банк країни — Приватбанк — формально змінив власника: 100% акцій банку перереєстрували з Мінфіну на Кабмін. Однак цей крок аж ніяк не гарантує перемогу держави у судовому процесі з денаціоналізації банку з його колишніми акціонерами — Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим.

Екс-власники банків-банкрутів можуть отримати компенсацію від держави

Колишні власники банків-банкрутів можуть через суд отримувати грошову компенсацію від держави, якщо дії держави будуть визнані незаконними.

Гривня зросла до долара на 3,4%

Українська гривня за офіційним курсом Нацбанку за листопад зросла до долара на 3,4% — до 23,97 грн/$. Такі дані наводить НБУ.

Курс гривні в грудні. Розворот може статися в будь-який момент

Якщо високий інтерес нерезидентів до українських держпаперів і приплив валюти від інвестицій в них до кінця року збережеться, курс гривні втримається в діапазоні 24-25 грн / $. Такий прогноз дають аналітики Forex Club.

Зеленський анонсував зниження тарифів на тепло на 50% (відео)

Президент Володимир Зеленський анонсував зниження тарифів на теплопостачання для населення вдвічі з наступної зими. Про це він повідомив у відеозверненні у Facebook.

Квитки на потяги будуть дорожчати на 2% щомісяця з березня

Укрзалізниця планує підвищувати тариф на пасажирські перевезення на 2% щомісяця з 1 березня по 31 грудня 2020 року. 

Коментарі - 1

+
0
Maleficarum
Maleficarum
3 грудня 2019, 9:11
#
А  вот  ещё  новость  Почему  то «Минфин»  эдакие  новости  игнорит. "Дефицит внешней торговли товарами в Украине за январь-октябрь 2019 года составил 9,947 миллиарда долларов. Это на 3,3% выше дефицита за аналогичный период предыдущего года, сообщает пресс-служба Национального банка.
Дефицит внешней торговли товарами за этот период вырос на 7% - до 11,270 млрд долл., профицит внешней торговли услугами – в 1,5 раза, до 1,323 млрд долл.
Ранее были звучены объемы торговли Украины с Россией. В мае 2018 года Украина обнародовала обновленные списки компаний, на которые распространяются антироссийские экономические санкции."  Побольше  вбивайтесь  в  ОВГЗ  на  кой  тот  экспорт..  Тут   бамажек  накупил  и  профит  есть..  Десять  ярдов зелени  дефицит  этот.. пипец...  Зато  ж  доллар  падает..
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися