Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 листопада 2019, 14:20

Екс-власника ВіЕйБі Банку оголосили в національний розшук

Колишній власник ВіЕйБі Банку Олег Бахматюк оголошений в розшук. Про це свідчать дані на сайті Міністерства внутрішніх справ України.

Колишній власник ВіЕйБі Банку Олег Бахматюк оголошений в розшук.
Фото: ukrinform.ru

Читайте також: Нацбанк порахував, скільки Бахматюк винен Україні

Передісторія

  • Раніше НАБУ і САП заочно повідомили про підозру кінцевому бенефіціарному власнику Бахматюку і екс-голові правління ВіЕйБі Банку Денису Мальцеву. Вони знаходяться за кордоном, місце перебування не встановлено.

Читайте також: Бахматюк не визнає 30-мільярдний борг перед державою

  • Мова йде про колишніх і діючих посадових осіб Національного банку, ВіЕйБі Банку і приватних компаній, пов'язаних з кінцевими бенефіціарами банку. Для більшості з них суд вже призначив запобіжний захід. Сам Бахматюк зараз перебуває за кордоном.

  • Пізніше, власник агрохолдингів Укрлендфармінг і Авангард, а також VAB Банку Олег Бахматюк відреагував на затримання 11 листопада і звернувся до Зеленського з пропозицією вирішити конфлікт за столом переговорів.

Коментарі - 2

+
+30
beb
beb
22 листопада 2019, 15:28
#
Коли банк обанкрутили і коли в розшук оголосили - за такий час люди вже втратили свої квартири та іншу власність через недбалість відповідних органів, які мали слідкувати за рухом коштів
+
0
corsww
corsww
24 листопада 2019, 19:44
#
Чтобы не разыскивать нужно в первую очередь чтобы те, что едут арестовывать не звонили тому кого они едут арестовывать и не предупреждали его об этом. 
Или арестовывать заранее. В стране почти все банки такие. Если не хуже. Он по владельцу Альфы и председателю правления Ощада давно тюрма плачет.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися