Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 листопада 2019, 20:05

Головне за вівторок: рекорд держбанків, земля «в одні руки» та відкриття депозитів віддалено

Українським вкладникам дозволять віддалено переказувати свої рахунки, зокрема депозитні, з одного банку в інший. Через це конкуренція на депозитному ринку стане жорсткішою. Банкірам доведеться задуматися про зниження вартості послуг і збільшення кешбеків.

Рекорд побито: Держбанки закінчили квартал з рекордним прибутком (презентація)

За підсумками третього кварталу 2019 року банки державного сектору отримали прибуток понад 30 млрд грн, що вдвічі більше, ніж прибуток державних банків за весь минулий рік. Про це йдеться у повідомленні Міністерства фінансів.

У Приватбанку розповіли, чому зросли ставки за гривневими депозитами

Приватбанк підвищив максимальні ставки за депозитами у гривні. Найбільше зросла дохдність вкладів на 6, 9 і 12 місяців. Про це йдеться в дослідженні депозитних ставок великих банків, підготовленому «Мінфіном».

Земля «в одні руки». Рада планує переглянути обмеження

Верховна Рада планує переглянути обмеження щодо володіння землею при підготовці до другого читання законопроекту про ринок землі. Про це розповів спікер ВР Дмитро Разумков.

Світовий банк поліпшив прогноз зростання ВВП України в 2019 році

Світовий банк поліпшив прогноз зростання ВВП України в 2019 році з 3,4% до 3,6%. Про це повідомила старший економіст банку Анастасія Головач.

Непрозорість і надбавки. Держслужбовцям змінять механізм нарахування зарплат

В Україні хочуть змінити механізм нарахування оплати праці державним службовцям. Про це заявив глава Нацагентства з питань державної служби Олександр Стародубцев.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися