Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 листопада 2019, 15:21

Коломойський винайняв колишнього адвоката Трампа

Адвокат Марк Касовіц, який багато років працював на президента США Дональда Трампа, підписав угоду про захист американських ділових партнерів Ігоря Коломойського. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на заяву суду в штаті Делавер, передає Ліга.

Адвокат Марк Касовіц, який багато років працював на президента США Дональда Трампа, підписав угоду про захист американських ділових партнерів Ігоря Коломойського.
Фото: glavcom.ua

Що відомо

Касовіц буде представляти інтереси співвідповідачів Коломойського за цивільними позовами в США. Їх звинувачують у виведенні мільярдів доларів з українського банку і використанні грошей для купівлі офісних будівель і підприємств в США.

Позов розглядають у суді штату Делавер. Крім того, справою займається Федеральне бюро розслідувань США.

«Поява Касовіца в цій справі вносить інтригу, враховуючи його тісний зв'язок з Трампом і те, що в ході розслідування імпічменту основна увага Конгресу приділяється бажанню Трампа змусити Зеленського почати кримінальне розслідування, яке могло б принести користь його кампанії за переобрання», — зазначають у виданні.

Оформити кредитку «Універсальна Gold» Приватбанку

Раніше повідомлялося

  • 21 травня Приватбанк подав позов в Канцлерський суд штату Делавер (США) проти своїх колишніх власників – Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова.
  • Однією з яскравих деталей позову є сума відмитих за 10 років в кіпрському філії банку грошей — $470 млрд. Якщо це доведуть у суді, це стане найбільшою справою з відмивання грошей, яке вчинила одна група осіб, зазначає НВ Бізнес.
  • На днях Приватбанк отримав повну суму відшкодування судових витрат у розмірі 10,9 млн фунтів стерлінгів від Коломойського, Боголюбова і шести корпоративних відповідачів.

Коментарі - 3

+
0
QGS
QGS
15 листопада 2019, 16:04
#
$470 Млрд Афигеть годовой бюджет России;)
+
0
Kanarej
Kanarej
15 листопада 2019, 18:22
#
Да там наверное что-то напутали. То ли миллионов, то ли нолик лишний приписали :)
+
+27
Dostoevsky
Dostoevsky
15 листопада 2019, 19:15
#
У Дональда Трампа есть шанс на второй срок остаться президентом США. Он пока что только в большей степени проводит оборонительную политику, позволяя оппонентам демократам применять «лучший способ защиты – нападение». Однако когда Трамп перейдёт к «крупномасштабной контратаке», его главные конкуренты «растерянно присядут».
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися