Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 листопада 2019, 17:48

Податки в Україні можна буде платити зі смартфона

Податкова служба створює мобільний додаток для сплати податків зі смартфона. Крім того, почали змінювати інтерфейс електронного кабінету платника податків, щоб зробити його зручнішим. Про це повідомила прес-служба ДПС.

Податкова служба створює мобільний додаток для сплати податків зі смартфона.
Фото: epravda.com.ua

Що це дасть користувачам

За словами голови відомства Сергія Верланова, електронний кабінет повинен стати головним каналом спілкування між платниками податків та податковою.

«Податкова в смартфоні» якнайкраще дозволить реалізувати принцип безконтактного спілкування податківців з платниками. А це, своєю чергою, не лише заощадить час платникам, але й сприятиме зменшенню корупційних проявів безпосередньо в службі», — наголошується в повідомленні.

Читайте також: Рада ввела єдиний рахунок для сплати податків та ЄСВ

Раніше повідомлялося

  • Раніше глава ДПС виступив за відновлення кабінету платника податків для юридичних осіб та запуск аналогічних функцій для громадян.
  • Крім того, він анонсував поступове переведення всіх сервісів податкової в електронний формат.

Коментарі - 3

+
+74
Bitcoin
Bitcoin
14 листопада 2019, 19:23
#
А дороги можно со смартфона сделать? или уволить жирного таможенника чмошника?
+
0
Spets
Spets
14 листопада 2019, 19:43
#
Еще бы сделали автоматический подсчет итоговых строк к налоговой декларации после заполнения строк с данными и нормальную систему контекстной помощи, цены бы не было электронному кабинету. А пока это дебри и чаща налоговой казуистики
+
+29
antey718
antey718
14 листопада 2019, 21:17
#
В налоговой наверное не знают, но налоги и сейчас можно платить со смартфона, приват24, portmone, и куча других сервисов с этим успешно справляются.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися