Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 листопада 2019, 20:00

Головне за тиждень: нові цифри бюджету, стійкість банків і формула для «євроблях»

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук озвучив основні параметри оновленого бюджету на 2020 рік. Документ вже подали до другого читання.

Нацбанк оцінив стійкість 29 банків: основні висновки

На сьогодні 11 банків потребують додаткового капіталу на суму 35,2 млрд грн. За несприятливим макроекономічним сценарієм ці та ще 7 банків потребуватимуть уже 73,8 млрд грн. Про це свідчать результати щорічної оцінки стійкості, яку Нацбанк проводив з травня 2019 року.

Варіант для «євроблях»: як будуть розмитнювати іномарки за новою формулою

Історія з «євробляхами» може вирішитися вже найближчим часом. У Верховній Раді з'явився законопроект №2342, який прописує правила розмитнення авто на іноземних номерах. Законодавці не забули і про «звичайні» автівки — для іномарок теж будуть нововведення.

Розіграш від топ-банків: обираємо депозит

«Мінфін» продовжує заохочувати тих, хто активно інвестує гроші в банківські депозити. Цього разу ми пропонуємо читачам виграти від 1500 до 25 000 грн, ставши вкладником одного з 6 банків — партнерів розіграшу.

У monobank пояснили, як і чому змінюють клієнтам кредитні ліміти

monobank забирає або змінює кредитний ліміт, якщо система бачить ризик, що кредит не повернуть. Про це в інтерв'ю «Мінфіну» розповів один зі співзасновників monobank Олег Гороховський.

Плюс 2000 щорічно: У Мінекономіки обіцяють зростання зарплат

В новому макроекономічному прогнозі уряду передбачено зростання середньої зарплати в Україні на 2 тисячі гривень щорічно.

У Кличка розповіли, чого чекати інвесторам Укрбуду

Радник мера Києва Віталія Кличка Максим Бахматов заявив, що група «Укрбуд» не збанкрутує, бо в компанію зайшов новий інвестор. А значить, 40 тисяч громадян, які інвестували гроші в об'єкти Укрбуду, можуть не хвилюватися.

«Мінфін» порівняв програми для ІТ-шників в 10 банках

У свідомості багатьох українців робота в ІТ стала синонімом фінансового благополуччя. Не дивно, що ця галузь приваблює багатьох молодих людей. Звичайно, борються за цих клієнтів і банки.

Як уникнути збитків, якщо ви «влетіли» з курсом (відео)

«Мінфін» продовжує розповідати про найважливіші питання фінринку на своєму youtube каналі.

Мін'юст повністю відкрив єдиний реєстр ФОП і компаній

Міністерство юстиції видало наказ відкрити єдиний реєстр підприємців і компаній в повному обсязі. Дані в реєстрі будуть оновлювати і оприлюднити щотижня. Про це повідомляє прес-служба Опендатабот.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
9 листопада 2019, 20:36
#
Ровно тридцать лет назад, 9 ноября 1989 года пала Берлинская Стена…

Падение Берлинской стены 9 ноября 1989 года стало поворотным событием в мировой истории,
которое ознаменовало падение железного занавеса.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися