Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 листопада 2019, 19:11

Головне за четвер: банківські програми для ІТ-шників, рекорд обмінників та що робити, якщо ви «влетіли» з курсом

МВФ переглянув прогноз інфляції з 8,7% до 8% до кінця поточного року і зберіг на 2020 рік — 5,9%. Прогноз ВВП Фонд зберіг на попередньому рівні. Про це йдеться листопадовому звіті МВФ Regional Economic Outlook: Europe.

«Мінфін» порівняв програми для ІТ-шників у 10 банках

У свідомості багатьох українців робота у галузі ІТ стала синонімом фінансового благополуччя. Не дивно, що ця професія приваблює багатьох молодих людей, а галузь стає все більш помітною в економіці країни. Звісно, борються за цих клієнтів і банки.

ЗМІ: Суд зупинив розгляд справи щодо поруки Коломойського по рефінансу

Київський апеляційний суд зупинив провадження про розрив особистих поручительств Ігоря Коломойського перед НБУ за кредитами рефінансування на 9,2 млрд грн, які були видані Приватбанку до націоналізації.

Як уникнути збитків, якщо ви «влетіли» з курсом (відео)

Фінансовий портал «Мінфін» продовжує розповідати про найбільш важливі питання на фінринку на своєму youtube каналі.

Обсяг ОВДП у портфелі нерезидентів досяг нового історичного максимуму

Портфель облігацій внутрішньої держпозики (ОВДП) України у власності нерезидентів збільшився на 1,07 млрд грн (за номіналом) і досяг нового історичного максимуму – 100,99 млрд грн.

Рекорд: Обмінники обійшли банки за обсягом обміну готівкової валюти

У 2018 році офіційний обсяг операцій обміну готівкової валюти в обмінниках вперше перевищив аналогічний показник у банках. Про це «Мінфіну» повідомили в прес-службі НБУ.

Чотири біди бізнесу: від чого українці тікають за кордон

Трудова міграція вже давно стала звичним явищем для багатьох українців. За кордон їдуть у пошуках стабільного доходу і кращого життя. Про те, що «виштовхує» наших співвітчизників у руки іноземних роботодавців розповіла «Мінфіну» HR-експерт Rоbota.uа Тетяна Пашкіна.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися