Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 листопада 2019, 19:20

Головне за середу: депозитний огляд, як продати квартиру і чого чекати інвесторам Укрбуда

У Верховній Раді зареєстрували законопроект «Про Державний бюджет України на 2020 рік». Про це сказано на сайті парламенту.

Мінфін назвав середньозважені ставки запозичень у 2020 році

Проект держбюджету на 2020 рік передбачає середньозважену ставку зовнішніх запозичень близько 8%, а внутрішніх – близько 14,6%. 

Мінімальний розмір статутного капіталу банків можуть зменшити (законопроект)

У Раді зареєстрували законопроект про зменшення мінімального розміру статутного капіталу для банків з 500 млн грн до 200 млн грн. Про це повідомив президент Асоціації українських банків Андрій Дубас у Facebook.

Плюс 2000 щороку: У Мінекономіки обіцяють підвищення зарплат

У новому макроекономічному прогнозі уряду передбачено зростання розміру середньої зарплати в Україні на 2 тисячі гривень щороку у 2020-2022 роках.

Невеликі банки: ставки під ніж

Услід за великими банками ставки за депозитами почали зрізати і невеликі фінустанови. За останні 2 тижні депозити в доларах і євро подешевшали в 3 банках, в гривні — в чотирьох.

Українці назвали головні джерела доходів (інфографіка)

Основними джерелами доходів українських сімей є заробітна плата (64%) та пенсія (29%). Про це свідчать дані опитування компанії Research & Branding Group.

У Кличка розповіли, чого чекати інвесторам Укрбуда

Радник мера Києва Віталія Кличка Максим Бахматов заявив, що група «Укрбуд» не збанкрутує, бо в компанію зайшов новий інвестор. Тому 40 тисяч громадян, які інвестували гроші в об'єкти Укрбуда, можуть не хвилюватися.

Чому квартири довго не продаються і як прискорити угоду

«Мінфін» спільно з OLX Нерухомість розбирався, чому квартири стають «непродажними» і що потрібно зробити, щоб знайти покупця і закрити угоду без зайвої тяганини і з вигодою для обох сторін.

Коментарі - 1

+
0
Консультант  з Нерухомості
Консультант з Нерухомості
28 листопада 2019, 15:08
#
Звернення iнвесторiв до президента щодо ситуацiï навколо ДП «Укрбуд»: https://t.me/minfin_realty/442

Інвестори, які купили житло у 26 житлових комплексах від «Укрбуду», звернулись до Президента Володимира Зеленського через «критичну ситуацію, що відбувається на будівельних майданчиках протягом останніх 4 місяців».

Петиція №22/079278-еп від 23 листопада
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися