Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 жовтня 2019, 14:43

Приват24 запустив шалені дизайни для карток Visa

Приватбанк та Visa запустили сервіс, який дозволяє змінювати дизайн обкладинок платіжних карток, доданих в цифрові гаманці. Про це йдеться у повідомленні банка.

Приватбанк та Visa запустили сервіс, який дозволяє змінювати дизайн обкладинок платіжних карток, доданих в цифрові гаманці.
Фото з Facebook

Що це означає

  • Тепер користувачі карток Visa зможуть вільно змінити стандартне зображення їх обкладинок в NFC-гаманці на унікальні скіни з нових серій вінтажних і шалених авторських дизайнів.

Хто матиме доступ до зміни «обличчя» картки

Міняти «обличчя» своєї картки можуть власники будь-яких карток Visa від Приватбанку, які додані в цифровий гаманець.

 Оформити депозит в Приватбанку

Як налаштувати

  • Для цього потрібно оновити додаток Privat24 до останньої версії, в розділі «Меню карток» зайти в підпункт «Дизайн картки» і вибрати будь-який з доступних віртуальних дизайнів.
  • Послуга установки дизайну карти в цифрових гаманцях є безкоштовною.

 Замовити онлайн кредитну картку «Універсальна Gold» Приватбанку

Коментарі - 16

+
0
kingcity
kingcity
30 жовтня 2019, 15:13
#
На щось толкове в Приваті вже не здатні, тож дурницями займаються...
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
30 жовтня 2019, 20:22
#
Kingcity

Действительно, куда какому-то Привату до лидера отрасли — Альфа-банка.

А в реальности, Приват все нововведения запускает первым и потом они становятся де-факто стандартом для других укрбанков.
Может для вас это что-то очень бестолковое, а уже больше года жду возможность смены однотипных стандартных скинов приватовских карт на различные оригинальные скрины.
Конечно, у кого в google pay всего одна карта привата — ему эта фишка до фонаря.
У меня около десятка приватовских действующих карт заведено в google pay и все они с одинаковыми скинами — приходиться напрягаться и пытаться различать из по номеру- а это очень неудобно.
Если же всем картам присвоить разные скрины, то сразу становиться более комфортным использование приватовских карт в google pay.
+
+30
kingcity
kingcity
30 жовтня 2019, 22:49
#
«Приват все нововведения запускает первым» - правильніше було б сказати «запускал», бо це було у далекому минулому.Розумію, що спогади гріють вам душу, але треба і з реальністю трохи рахуватись.Та й на більше, ніж намалювати якихось «чортиків» чи «коників» на карті вони вже стають нездатні. Направду «безумный авторский дизайн» ! До речі, попереднє їхнє «високотехнологічне нововведення» полягало у тому, що вони свої картки у різний колір розмалювали. Може дійсно потихеньку Приват на студію «безумного авторского дизайна» перетворюється ?  :  ))
«у кого в google pay всего одна карта привата» - а у мене взагалі немає карт Привата. І почуваюсь без них прекрасно.
«...уже больше года жду возможность смены...» - дочекались, вітаю.Тепер зможете вибрати собі карту з коником, зіркою, кицькою... Одним словом, перехід на новий рівень  :  ))
З нетерпінням чекаємо наступних «знакових нововведень», породжених «полетом безумной авторской мысли» приватівців ! Як варіант, можу допустити - карта у формі паралелограма (вертикальна вже була) або нанесення цифр номера карти у шахматному порядку.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
2 листопада 2019, 9:29
#
Kingcity

Если у вас вообще нет карт Привата, то возникает закономерный вопрос — откуда такая болезненная реакция на любые нововведения Приватбанка.
Вам не нравиться возможность изменения скинов в google pay — но ведь кроме вас есть и реальные клиенты Привата, которым такая возможность помогает отличить одну карту от другой, особенно если их несколько.
Хотелось кроме отфонарной критики Привата, прочитать о новшествах в других укрбанках, например в вашем любимом Альфа-Банке — что такого есть в Альфе чего нет в Привате.
Возможно тогда обсуждение будет более конструктивным.
Ну а пока я вижу, что и вам Приват стоит поперёк горла — сами не умеете им пользоваться, кредиток Привата не имеете, но критикуете его по любому поводу и даже без повода.
+
0
kingcity
kingcity
4 листопада 2019, 14:42
#
У мене нормальна реакція на реальні технологічні нововведення, а от різні дрібні «поделки» які видаються за «революційні нововведення» викликають у мене лише сарказм.Минула стаття була присвячена розмальовуванню пластику у різний колір і це видавалось за «чудо небачене», хоча до Привата це робили і інші банки, тільки ніхто не робив з цього сенсацію. Зараз пропонують малювати на віртуальних картах різних «коників» та «зірочок» під виглядом «безумного авторского дизайну» і видають це за велике технологічне досягнення.Крім саркастичної посмішки у мене це більше нічого не викликає.Зі словом «безумный» я тут ще можу погодитись, зі всім решта - ні. До речі, у мене у Google Pay є три карти Монобанку. Кожна з них має полоску певного кольору з лівого боку. Мені цього цілком достатньо щоб не плутати їх між собою.Це з`явилось одночасно з появою валютних карт у Моно і ніхто сенсації з цього не робив.Вам цього мало, вам конче необхідний якийсь «чортик» на зображенні карти, щоб відрізнити її від інших - вітаю, ваше чекання не було марним, тіштесь.Вважаєте дитячі каракулі «оригінальним дизайном скріна» - ваше право, «на вкус и цвет...», насолоджуйтесь. цими «шедеврами». Щодо «отфонарной критики» і невміння користуватись Приватом - я вже неодноразово писав, що у мене є свій досвід співпраці з Приватом, я його описував і приніс він мені лише негативні емоції.Але ви бачите і чуєте лише те, що вам хочеться.
+
0
kingcity
kingcity
4 листопада 2019, 14:48
#
Так що моя критика далеко не «отфонарная»,  та й у роботі з банківськими продуктами у мене досвід є. Зараз прекрасно обходжусь без Привата, отримую всі потрібні мені послуги у інших банках і економлю на цьому час, нерви та кошти. А банк, який мав всі шанси стати передовим і високотехнологічним, на сьогоднішній день є розсадником беззаконня та аферизму і на реальні якісь досягнення не особливо здатний. Ну що ж, може колись там все-таки щось зміниться, а поки що нехай коників з чортиками малюють...
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
4 листопада 2019, 19:10
#
Kingcity

Я рад за вас, что вы прекрасно обходитесь без Привата, пользуясь Моно и Альфой.
Очень жаль, что не пропускаете ни одной публикации о Привате, чтобы покритиковать — то детские рисунки слишком детские, то цвета не такие насыщенные — ну всё вам не то и все вам не так.

Глубоко запавшая в душу обида на Приват до сих пор не даёт спокойно проходить мимо любой публикации о Привате — это очень плохо для психического и эмоционального развития личности.
Для начала постарайтесь никак не реагировать на ключевые слова «Приват» или «Приватбанк» и желательно вообще постараться забыть о нем, как о кошмаром сне.
Ну и конечно не надо кидаться комментировать любую новость о Привате, бередя старые раны…
+
0
kingcity
kingcity
4 листопада 2019, 21:35
#
Qwerty1999

«то детские рисунки слишком детские, то цвета не такие насыщенные» - давайте, включайте фантазію, приписуйте мені мною не сказане... Немає аргументів, починається «бла-бла-бла». Несерйозно...

Якщо все-таки не зрозуміли суті мого коментаря - поясню однією фразою: ті дрібні фішки, які Приват пробує представити як видатні досягнення, маскуючи свою недолугість,  інші банки роблять не менш успішно, а зачасту і давніше, тільки не виставляють це, як грандіозну сенсацію. І власне це у даному випадку і є об`єктом моєї критики.

Образи на Приват тут ні до чого.Доводилось відстоювати свої права і спілкуватись різко - так емоції давно згасли, лишились лише факти, на основі яких зроблені відповідні висновки і прийняті рішення. І відповідно критика моя основана на фактах з особистої практики, а не на емоціях.
Зворушений вашою турботою про мій психічний та емоційний стан, але з цими речами я впораюсь.На крайній випадок -  у мене мати практикуючий психіатр : )  (ніяк роботу не кине, не дивлячись на свої далеко поза 70). 
А щодо моїх дописів - писати я буду там, де вважатиму за потрібне і те, що вважатиму за потрібне. Якщо будете мати що сказати по суті - буду радий, мені цікава ваша думка, навіть якщо я з нею не згідний. А якщо якісь з моїх дописів вам нецікаві - так ніхто ж не змушує їх читати, а тим більше на них відповідати.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
4 листопада 2019, 22:34
#
kingcity

Не в обиду сказано, но в отличие от вас - я клиент и Привата и Моно с самых первых дней их существования.

Для примера, оба банка недавно внедрили прикольные и формально большинству и даром не нужные (не интересные) фишки:

- Моно придумал «награды» - более 50 вариантов различных названий, под которыми скрываются какие-то требования по проведению тех или иных транзакций. На кешбек или тарифы они не влияют, когда соберете всё до кучи - возможно сможете пообедать с учредителями Монобанка в ресторане. (за чей счёт я ещё не выяснял).

- Приват придумал выпускать монохромные карты разных цветов а также разрешил клиентам менять скины своих карт (ранее мастеркард, а теперь и ВИЗА в google pay и apple pay). Опять же для большинства клиентов это не имеет никакого практического значения. Единицам будет приятно поприкалываться на кассе при бесконтактной оплате смартфоном - только и всего. На тарифы банка эти изменения никак не подействовали.

А в результате, я читаю на форуме волну негодования в адрес Привата мол он не тем занимается и не то придумывает что хотят клиенты и это пишет человек, который вообще не клиент Привата. За чепуху, которую придумал Моно такой критики не наблюдается.

Вот эта удивительная избирательность в критике банковской чепухи меня и огорчает.

А в остальном - у нас ещё демократия...

+
0
kingcity
kingcity
5 листопада 2019, 0:28
#
Я теж клієнт Моно хоч і не з перших днів, але практично від початку.Щодо Привата - коли він створювався, сам працював у банківській системі, тож його клієнтом не був, але за його діяльністю спостерігав, та й знайомих багато пішло туди працювати (маю на увазі львівську філію).
Так, у Моно є багатьом (у т.ч. і мені) нецікаві «нагороди». Хтось придумує ще якісь «фішки». Але на відміну від Привата, ніхто сенсації з цього не робить. Лише Приват з помпою кричить на всю країну про такі «досягнення» як вертикальна карта (на якій просто текст надрукований вертикально), чи про розмальовку пластика у різний колір (що Ідея-банк робить вже давно і без гучних заяв про «сенсаційний здобуток»). Особисто мені смішно читати, коли найбільший банк країни, який ще й позиціонує себе як висоекотехнологічний у плані ІТ, представляє такі «напрацювання» майже як революцію у платіжних технологіях. А ви за своєю фанатичною відданістю Привату не хочете цього бачити, бо вам усюди «козні» проти Привата привиджуються. Обережніше, так і до параної недалеко.   
«...я читаю на форуме волну негодования в адрес Привата...» - ніколи не задумувались, що може Приват сам винен, що до нього так ставляться ?
P.S. Щодо «нагород» Моно - перегляньте коментарі до статті про них, там немало критики було. Здається і я свої «5 копійок» вставив... Лінь коментарі лопатити ...
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
5 листопада 2019, 22:20
#
Приват о своих мелких нововведениях опубликовал новость на своём сайте и в фейсбуке — больше он нигде «не кричал на всю страну» и даже Минфину не платил за публикацию новости в качестве рекламы.
Монобанк тоже не сильно напрягался с публикацией новости о «наградах», но если присмотритесь, то в левом верхнем углу статьи о наградах Монобанка увидите значок «Р» и приписку «Новости компаний».

Надеюсь, вам не надо объяснять, отличия обычной новости от рекламной и если вы будете объективными, то признаете, что именно Монобанк «кричит на всю страну» о своих придуманных наградах.

Но вы ведь не объективны и поэтому критике наград Монобанка уделили всего одну строчку своего комментария, цитирую:
«Краще б виконали те, що давно обіцяли — карта в злотих та карта юніора, а це так — забавка від нема що робити. Та й виконати умови, які там поставлені не кожен зможе. Принаймні це може на роки розтягнутись.»
https://minfin.com.ua/2019/09/25/39170453/

Зато на критику Привата потратили массу сил и времени, а уж какие простыни негатива излили — просто диву даюсь.

Вот всё это в комплексе я и называю — предвзятым мнением.
Ваше дело конечно не верить мне — верьте хотя-бы себе.
+
0
kingcity
kingcity
6 листопада 2019, 11:17
#
Ну якщо ви вже вирішили об`єктивно оцінити об`єми моєї критики Моно і Привата, то будьте об`єктивні до кінця - мій критичний коментар по Привату ще коротший, ніж по Моно - «На щось толкове в Приваті вже не здатні, тож дурницями займаються...». Все решта - це наша з вами дискусія. Якби ми з вами затіяли дискусію ще й у гілці Моно, то невідомо ще які «простыни» там би розгорнулись.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
6 листопада 2019, 11:44
#
Пока вы изголялись в критике Привата, он озвучил внедрение очередного своего сервиса:
https://minfin.com.ua/2019/11/05/39616586/
Возможно и этот сервис вы обзовете очередной «дурней»…
Как знать…
+
0
kingcity
kingcity
6 листопада 2019, 11:54
#
Якщо висловлювати свою думку, основану на власному досвіді,у вас називається «изголяться» - це ваша проблема.
Щодо нового сервісу Привата за вашим посиланням - я не живу у Києві, мені це не актуально, нехай кияни його оцінюють. Сподіваюсь, що він буде їм корисний.
+
0
NFH
NFH
30 жовтня 2019, 16:13
#
Жуть...
+
0
ЮЛИЯ КОЛЕСНИК
ЮЛИЯ КОЛЕСНИК
30 жовтня 2019, 17:12
#
А поможет??????
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися