Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 жовтня 2019, 19:21

Головне за вівторок: ліміт на купівлю валюти скасовано та як пропонують розмитнювати євробляхи

З 5 листопада українці зможуть купувати валюту та банківські метали на будь-яку суму. Денний ліміт у 150 тис. грн через касу банку, фінансової установи або в системах онлайн-банкінгу скасовано.

Гривня втратила світове лідерство за темпами зміцнення до долара

Українська національна валюта – гривня – втратила перше місце серед світових валют за темпами зміцнення. Її обігнав єгипетський фунт.

Як відкрити пункт обміну валют і скільки на цьому можна заробити

Обмін валют – прибутковий бізнес при будь-яких економічних умовах. Відкриття обмінника обійдеться в залежності від регіону та якості обладнання від 110 тис. грн до 370 тис. грн., і порівняно швидко окупитися.

Законопроект про розмитнення євроблях готовий: ключові тези

У Раді сьогодні-завтра зареєструють законопроект про доступне розмитнення автомобілів і оприлюднять його номер і текст. Про це повідомили представники громадської організації «АвтоЕвроСила».

Уряд підписав меморандум з мобільними операторами

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук підписав меморандум із чотирма провідними операторами мобільного зв’язку, що забезпечить покриття 4G на 90% території України.

Гончарук заспокоїв «маленьких» ФОПів: Ніхто вас не переслідуватиме

На ринку навмисно поширюється неправдива інформація про знищення «маленьких» ФОПів у зв'язку з внесенням змін у законодавство. Про це заявив глава Кабміну Олексій Гончарук. Що відбувається насправді.

Промінвестбанк припиняє роботу з фізособами

ПАТ «Промінвестбанк» у рамках зміни стратегії поступово припиняє роботу з фізичними особами.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися