Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 жовтня 2019, 9:35

А-Банк першим у світі запустив сервіс спільного доступу до кредитних карток Share.CreditCard

А-Банк першим у світі запустив сервіс спільного доступу до кредитних карток. Mastercard стала першою платіжною системою, до карток якої можна налаштувати спільний доступ. 

Сервіс реалізований на базі запатентованої технології Share.CreditCard спільно з Партнером А-Банку з цифрової трансформації, компанією Middleware.

«Це дуже емоційна послуга. Всі люди люблять своїх дітей, сім'ю. А ми, А-Банк, закохані в наших клієнтів і шалено раді надати сервіс Share.CreditCard клієнтам А-Банку, — каже Голова правління А-Банку Юрій Кандауров. — Батьки зможуть давати керований доступ до карток дітям, чоловіки — дружинам (і навпаки), діти — підтримувати фінансово своїх батьків.»

«Share.CreditCard це глобальний «перезапуск» грошових переказів, — каже винахідник технології, Founder & CEO компанії Middleware Олександр Вітязь. — Будь-яка система грошових переказів, чи то пошта, чи то SWIFT чи то Bitcoin, базується на переміщенні грошей з точки А в точку В з різною швидкістю, різними комісіями і т.д. А що, якщо переміщати не гроші, а доступ до грошей?»

Share.CreditCard дозволяє вибрати одержувача грошей зі списку в мобільному додатку А-Банку, вказати ліміти на суму і часовий період, і поділитися доступом до власної картки Mastercard. Одержувач в будь-якій точці світу може взяти Android-смартфон, торкнутися POS-терміналу, і в цей момент гроші будуть списані з картки відправника. Share.CreditCard — найшвидший і безкоштовний спосіб на планеті передачі доступу до грошей.

Як користуватися Share.CreditCard?

Про Middleware

Компанія Middleware Inc. (США) заснована в 2014 р Middleware — власник пропрієтарних технологій Corezoid Process Engine, Sender Communication Engine, Deepmemo Rules Engine, Share.CreditCard, Trigger.cards, Control.Events. Middleware працює з Клієнтами і Партнерами по всьому світу в якості Партнера з цифрової трансформації. Офіси Middleware розташовані в США (California, Redwood) і Україні (Дніпро). Ключові клієнти: Western Union, METRO Cash & Carry, Philip Morris, TBC Bank, Jysan bank, PUMB, Vostok Bank, TASKombank. Ключові партнери: Visa, Rakuten Viber, Mambu. Middleware також володіє статусом Amazon Web Services (AWS) Financial Services Competency.

Про А-Банк

А-Банк представлений на ринку банківських послуг більше 25 років. На сьогоднішній день послугами банку користується понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета банку — це надання сучасного і технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України — 225 відділень готові надати якісний сервіс кожному клієнту.

Коментарі - 8

+
0
54022684
54022684
29 жовтня 2019, 10:32
#
Если мне не изменяет память, то что-то похожее было в ПБ, только там можно было расшарить не кредитные средства, а свои. В любом случае идея хорошая, главное чтобы реализация не подкачала
+
0
Підтримка Абанку
Підтримка Абанку
29 жовтня 2019, 17:06
#
Спасибо, что оценили нашу идею. Надеемся, что Вам понравится наш новый сервис банка.
+
0
antey718
antey718
30 жовтня 2019, 8:42
#
Насколько я помню, этот продукт разрабатывался в Приватбанке еще лет 5 назад, а Middleware это компания Александра Витязя, который был главным по разработке в Привате до национализации, но ПО было лицензировано на эту компанию Middleware. После национализации у Привата были терки с Middleware по поводу кому принадлежит приватовское ПО.
+
0
ramarren
ramarren
29 жовтня 2019, 13:33
#
Ну норм, чо. Банк только стремный.
+
0
Підтримка Абанку
Підтримка Абанку
29 жовтня 2019, 17:26
#
Добрый день! Хотим сообщить, что на сайте Национального банка Украины в разделе «Статистика/Показатели банковской системы» изложено официальную информацию о показателях деятельности банков, в том числе и по отношению к АО «А-БАНК». Сравнительный анализ указанной информации по параметрам «Показатели финансовой деятельности (Активы банков Украины)» и «Экономические нормативы и лимиты открытой валютной позиции» доказывает, что АО «А-БАНК» занимает достойное место в банковской системе Украины, а показатели деятельности банка находятся в пределах нормативов, установленных Национальным банком Украины.
Кроме того, независимое рейтинговое агентство «Кредит-Рейтинг» 20.06.2019 р. присвоили банку следующие показатели: кредитный рейтинг - uaАА- (ВЫСОКАЯ кредитоспособность), прогноз - стабильный, рейтинг депозитов - «4» (высокая надежность).
Многие клиенты уже оценили работу с нашим банком, что подтверждает Народный рейтинг https://minfin.com.ua/banks/top/, где Банк занимает 5 позицию из 22. Рейтинг строится на основании отзывов посетителей «Минфина» о качестве обслуживания в банках. На позицию банка влияют только отзывы, проверенные модераторами «Минфина». Обновляется ежедневно.
 Будем рады, если Вы станете нашим клиентом и тоже оцените работу с нами ;)
+
0
42077136
42077136
29 жовтня 2019, 16:50
#
Нормальний банк.
+
0
Підтримка Абанку
Підтримка Абанку
29 жовтня 2019, 17:32
#
Спасибо за Вашу оценку. Мы делаем всё возможное, чтобы стать ещё лучше.
+
0
Александр Кайт
Александр Кайт
7 листопада 2019, 15:10
#
Куда там другим до монобанка?)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися