Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 жовтня 2019, 19:07

Головне за четвер: зниження облікової ставки, компроміс з табачниками і стрибок вгору в Doing Business

Правління Національного банку України прийняло рішення знизити облікову ставку з 16,5% до 15,5% річних і зберегло попередній прогноз інфляції.

Україна піднялася на сім пунктів у рейтингу Doing Business

Україна піднялася одразу на 7 пунктів у рейтингу Doing Business-2020 та посіла 64 місце серед 190 країн. Про це на своїй сторінці у Facebook написав прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Як отримати виплату за вкладами «200 тис +»

Депозити, розміром до 200 тис грн гарантуються державою за рахунок коштів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Але що робити, якщо ваш вклад у банку більший, ніж 200 тис грн або взагалі не гарантується державою?

Старт розпродажу. Як будуть продавати і купувати сільгоспземлі в Україні

Україна впритул наблизилася до скасування мораторію на продаж сільськогосподарських земель. «Мінфін» з'ясував, скільки коштуватиме земля, які будуть нюанси угод з таким товаром та чи варто їх укладати одразу після відкриття ринку.

Як заробити: прогноз курсу, чого очікувати від нової тисячі (відео)

У цьому відео наш фінансовий експерт розповідає, яким буде курс долара і євро найближчим часом та як вплине на українців введення в обіг купюри номіналом 1000 гривень.

Кабмін став на бік «табачників» щодо скасування «маржі»

Уряд під час зустрічі з тютюновими компаніями підтримав скасування норми про регулювання цін на тютюновому ринку в законопроекті №1049.

ОП: Немає жодних підстав для повернення Приватбанку Коломойському

На зустрічі з послами країн Великої сімки в Офісі президента України заявили, що якими б не були судові рішення, підстав для повернення Приватбанку колишнім акціонерам немає. 

На Різдво українці відпочиватимуть чотири дні поспіль

Уряд переніс робочий день із понеділка 6 січня 2020 року на суботу 11 січня. Про це йдеться в повідомленні на сайті Кабміну.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися